6 načina da nosite vaše šake kada vam treba trim | BA.inspinre.com
Šminka

6 načina da nosite vaše šake kada vam treba trim

6 načina da nosite vaše šake kada vam treba trim

Nakon godina boje i oštećenja element, šiške su imali svoj dio habanja. Primijetio sam najviše lom na glavi je bila sa šiške. Nedavno sam dobio dvogodišnja DevaCut, koja je prijeko potrebna. Prije mog opreme, to su bili moji 6 go-stilovima za pomoć šiške uklopiti u najbolje što mogu.

Dan 1: Operite-and-go na djelomično uvrnut kosu.

Noću prije odlaska na spavanje, ja nekako multi-ananas, odvajajući prednje i zadnje pola moje kose. Za moju šiške posebno, radim par dva-Strand obrte. Ujutro sam ispraviti, uzmem dva dijela dole, prašinom, i dodajte Zenzele koji se ne ispire (i malo vode ako leđa polovina je stan iz mog jastuka).

Dan 2: Messy pompadour i lepinja.

Dok sam između ukrasi, trudim se da izbjeći Bobby igle po svaku cijenu - oštre metal može dodatno promovirati lom. Ali ponekad šiške raditi u moju korist tako što me je zavrtite i ugurati ih u drugi pregib. Ovo pomaže sakriti lom / ispucale vrhove.

load...

Dan 3: Ninja bun.

Opet, za ovaj stil, korišteni su bez igle Bobby. Twirled sam šiške u obliku velikog Bantu čvor i mogao uputiti krajevima. Na zadnjoj pola samo potreban mali prst paperjem, a neki SheaMoisture Yucca Styling mlijeko, a ja sam za polazak.

Dan 4: Oprati-and-go s brušenog šiške.

Da, brušeni. Noć prije, i co-oprala kosu i ovaj put, koristio sam detangling četkom za glatke šiške. Naravno, moja kosa je ugušena u Da bi Mrkva Dnevni regenerator za to --brushing u također pomogao proizvod prodre u kojoj je potrebno da - i definirani su moje kovrče, naravno.

Dan 5: Messy visok konjski rep.

Messy je nužnost kada sam između oblogama. Ako je sve bilo tako uglađen i zajedno, to će biti lakše za druge primjetiti gdje split završava i lom se događa u cijeloj glavi - jednostavno nema. Tako da za to, siguran sam da ostavimo par random kovrče napolje, a ja ne vezujem rep previše čvrsto.

6. Dan: 2. Dan flexi štap.

Volim svaki sada i onda reteksturizira moje 3C kovrče. Ali, dok je moja kosa je u stanju slabosti i loma, ja kloni Curlformers ili rollers-- tako flexi šipke su moji najbolji kladiti. Oni sigurno mijenja moje obrazac omogućavajući moja kosa da udobno sjesti oko alat umjesto da super manipulisati. Koristio sam SheaMoisture Jamajke Crna ricinusovo ulje Styling losion za držanje i glatkoću.

load...