5 znakova koji vaš frizerski lik zna krasnu kosu | BA.inspinre.com
Šminka

5 znakova koji vaš frizerski lik zna krasnu kosu

5 znakova koji vaš frizerski lik zna krasnu kosu

Kako pronaći pravo stilista? Učiniti vaše istraživanje. Mnogi od nas su već prošli ili znaju nekoga ko je imao užasan frizuru od stilista nisu obučeni u oblikovanje kovrčave kose. Kako bi se izbjegla slična iskustva, da malo kopanja da da pravu osobu, tako da i vaša stilista su na istoj strani i povjerenje jedno drugo. Pazite na ovih šest znakova koji će vam znati da su definitivno s pravom osobom.

Oni insistiraju na konsultacije

Svi imamo različite spirale, kovrče i valove i konsultacije je neophodna kako bi se osiguralo oni vide svoj teksturu kose i gustoću i razgovarati o očekivanjima. A konsultacije omogućava vas dvoje da ispuni tako da ih možete reći ono što želite i da vidi da li su oni pravi fit za vas i vaše kose. To vam omogućuje da vidite svoje radnju, proizvode koje koriste, i da ih znati prije nego što su usluge pružene. Komunikacija je važno za ugodan doživljaj, tako da ne povuče iz konsultacija.

load...

Oni znaju svoj jezik

Vjerujte mi, ako ne znaju kako da se brinu za teksture kose, ćete saznati čim vas pitati prvo pitanje. Oni bi trebali biti dobro obučeni i iskusni u teksturom kose i ono što joj je potrebno, postavite prava pitanja, i raspravljati o proizvodima koji će se koristiti na svoju kosu. Sa porastom teksturom kose, mnogi stilisti mogu osjećati hitnost da radi na teksturom kose klijenata, ali ako oni nisu obučeni u teksturom kose onda ne žele da im bude kovrčava djevojka zamorce. Nađi iskusni stilista možete vjerovati, a jedan od načina da se izgradi da je povjerenje da razgovara sa njima i vidi da li oni znaju termini, sastojke i pitanja od zajedničkog interesa kovrčava djevojčica.

Oni su kovrdžave obučeni

Mnogi stilisti se intenzivno obučeni u svim oblicima teksturom kose od talasa do kalema kao u Deva Inspiriran saloni ili Ouidad Certified Salon da spomenemo samo nekoliko. Ove kovrčava obučeni stilisti uče kako da se brinu za tipove kose od tip 2 do 4 Vrsta i svaka zavojnica između za stilova, rezove, bojenje, i još mnogo toga. Oni nisu samo profesionalci koji su stručnjaci na teksturu kose, ali oni su prošli kroz rigoroznu obuku da nauče kako kovrdžava kosa raste, visi, i uspijeva. Nemojte se ustručavati da pitate da li su dobili stručno osposobljavanje s brizi za teksturom kose.

Imaju solidnu reputaciju kao prirodni ili teksturom stilista za kosu

Preporuke su odličan način da se utvrdi da li vaše odabrane stilista je vrijedan svoje soli. Od usta do usta je zlatne, kao i komentari i web stranice koje dijele popis kvalificiranih stilista za kovrčave kose na Curl salonima. Prostudirati ih prije izbora stilist da vidim da li ima njihovih usluga. Više salonima su imenovanje samo, posebno za teksture kose, pa pokušajte da prikupi što više informacija moguće prije vašeg konsultacija. Proverite da li imaju prisutnost na društvenim mrežama i pogledati recenzije online.

Ako oni naplaćuju isti za kovrčave ili teksturom kose kao ravnu kosu

Ako stilista odluči naplatiti više za teksture kose, onda postoji dobra šansa da ne radimo na tome često. Može joj biti potrebno više vremena ili može izgledati kao teret, tako da ne pokrovitelj neko ko vidi svoj teksturu kao teret.

Sada, niko ne kaže da morate samo ići na stilista koji radi samo na prirodne ili teksturom kose, učiniti vaše istraživanje na njima da vidim samo koliko teksturom kose klijenti imaju i koliko često rade na teksturom kose. Želite nekoga ko grli svoju kosu i to ne vidim kao izazov ili vam naplatiti više.

load...

Naša kosa nije izazov, ali užitak i želite stilista uzmete da se osjećaju na isti način. Da li je malo istraživanja i konsultovati s njima kako bi se utvrdilo da li je spreman je u pravu. Vrhove iznad neće upravljati ste u pravu i samo se mogu naći savršenu osobu za sve vaše kovrdžave potrebe kosu.

Da čujem šta je stilistima da provjeri diskusiju ispod sa osoba stilista Felicia Leatherwood i Anthony Dickey.

U potrazi za stilista?

Ako ste u potrazi za stilista u vašem području, koristite naš Salon Finder da unesete svoju lokaciju ili poštanski broj i pronaći popis kovrdžave frizera i komentara iz naše zajednice.

load...