5 super brza kovrdžava frizura za učenike | BA.inspinre.com
Šminka

5 super brza kovrdžava frizura za učenike

5 super brza kovrdžava frizura za učenike

Campus život je bio još u punom jeku na trenutak tako sada, to je sve o ocjenama. Neki dana nećete imati više vremena potrošiti na svoju kosu tako da je dobro imati nekoliko go-to stilova u svoj repertoar za svaki slučaj. Koji će vam pomoći ploviti kroz ovaj semestar sa savršenim razreda i lete za kosu tako da odgovara, imamo nekoliko savjeta koji će vam pomoći održavati prirodnu kosu bez potrebe da ga manipulirati previše. Tako da nema opravdanja!

Uvijek imaju plan igre

Kako i kada oblikujete frizuru će ovisiti o svoj raspored školskih i vaše opterećenje za sedmicu. (Ti definitivno ne želim probati potpuno novi stil noć pred veliki test!) Frizuru može biti plesni terapeutski, čak, ali i dugotrajan, tako da bi bilo mudro kad to radite.

Izaberite dan koji ne ugrožava svoje vrijeme studija i dobiti sve proizvode morate spremni prije nego što počnete. Postavite tajmer da pomognu sami kreću brže. Na primjer, ako ste obično traje 45 minuta do otpetljati, cilj da se to uradi u 30. Važno je da i dalje biti oprezni, ali vidjet ćete da postavlja tajmer će vas držati od ulaska LAX ili postaje rastrojen i na kraju će vam uštedjeti vrijeme.

load...

Kada se sve drugo propadne, zaštitna stil 

Živio sam u kutiji pletenice i obrtima tokom vremena kao student jer su lako i gotovo bez napora. Sve što sam morao učiniti je držati ih hidratizirana. Osim toga, naučio sam kako da ih sama koji je držao moje budžet sretan instalirati, previše.

Pronađite stil low-održavanje koji radi za vas. To može biti kutija pletenice, obrta, ili čak Bunning. Nećete uvijek imati vremena za punu vazduh dana pranje, pogotovo oko vrijeme ispita, tako zaštitni stil je odličan za ovakvim vremenima. Također, možete se osloniti na zaštitnim stajling oko praznika poput zahvalnosti, tako da možete fokusirati na priprema za finale kada se vratite, ili Božić, kada sve što zaista želite da uradite je da se opustite i provesti prijeko potrebne vremena s obitelji i prijateljima oko.

Imam neki backup frizure pripremljen

Uzmi si nekoliko backup frizure koje su brzo i lako uraditi za te dane kada kasnite ili kosa ne ispadne kako želite. Vaša kosa nije izgovor za preskakanje ili zakasniti na čas!

U ovom video, NaturalNeiicey akcija 5 brz i jednostavan stilova koje možete nositi na prirodnu kosu.

Ovaj članak je napisao Kanisha Crnog Naps i objavljen na CurlyNikki.

Kako ste se ljulja prirodna boja ove školske godine?

load...