5 stvari koje volim o nošenju dvostrukih obrta | BA.inspinre.com
Šminka

5 stvari koje volim o nošenju dvostrukih obrta

5 stvari koje volim o nošenju dvostrukih obrta

Moja kosa raste u Tufts

Jedan od najvažnijih prosvetiteljsku aspekata ide prirodno je učenje kako moja kosa raste. Sam primijetio da ako se ostavi netaknuta za nekoliko tjedana, moja kosa niču u pramenove. Pojedinačne pramenove zavojnica kosu oko jedni druge i raste zajedno skoro kao brave. Dva-strand obrte dozvolite mi da bi moja kosa raste u ovom istom obrascu - držeći moje niti uvrnuti, ja oponašati prirodna sklonost moja kosa da raste u pramenove.

Jednostavan za instalaciju

Jedini alat mi treba da instaliram --strand obrta su prste. Jednostavno sekcija off moju kosu, nježno otpetljati to i nastaviti da završi jedan pramen kose oko drugog. Iskreno, ne mogu zamisliti lakše stil za instalaciju! Neki naturalistas da dodam drži kreme i Butters na dužinu kose jer su okrenuti ga, ali to je kao komplikovana kao što dobiva.

Odlično za sve dužine kose

Nosio sam nit obrta od kada sam imao 4 inča kose do ovog trenutka kad mi je kosa je duga oko 20 centimetara. Našao sam ih jednako efikasan na svim dužinama. Kad mi je kosa bila kraća, ja bih nositi mikro-obrte i kao moja kosa je više narasla sam napravio moj obrte malo deblji. Odlična stvar u vezi obrta je da ih možete instalirati kao što molim bez obzira na dužinu kose.

load...

Lako stilu i priborom

Volim da smatram svojim preokreta kao varijacija brave. Drugim riječima, ja izvući inspiraciju iz mog naturalistas sa dredovima kada je u pitanju stil. Ponekad sam pin moje vlasi i dalje u punđu i drugi puta ću ih prepliću da don više šik i sofisticiran stil. Heck Možda nosim cvijet krunu i neka mi niti milost moje lice ili dodati malo luk za neke sunce na kišni dan. To je sve o tome što radi za vas stvarno. Suština je dva-Strand obrte su svestrani i mogu se stilski isto tako lako kao jedan bi brave.

Oni dozvolite mi da neguje zdravlje moje kose dok ga držite zaštićeni. Ovo je jedan od aspekata sam najviše moja dva-Strand obrte vole. Kada sam prvi put otišao prirodno, bio sam oduševljen da držim niti zaštićeni, ali i hidrirana. Otkrio sam da sa stilovima kao što su pletenice ili čak plete, bio sam u mogućnosti da bivši ali teško ovo drugo. Međutim, s dva-Strand obrte, otkrio sam da mogu zadržati svoju kosu zaštićeni i na niskim stilom manipulacije dok je još duboko uređaj i hidratantnu kao i obično. Ja završiti cijeli svoj režim u svoja dva-Strand obrte i samo retwist kosa mi je to potrebno.

Da li ste nosili dva-Strand obrte kao zaštitni stil? Ono što je bilo vaše iskustvo? Ostavi nam komentar dole, bilo bi nam drago da znam! 

load...