5 savršenih kose za Valentinovo | BA.inspinre.com
Šminka

5 savršenih kose za Valentinovo

5 savršenih kose za Valentinovo

Postizanje tog seksi izgled za Valentinovo je važno za bilo koji djevojka! Svakog dana, iako, kovrdžav, kinkies i wavies treba da ide dodatni milju kako bi bili sigurni svoje kovrče ističu - posebno za ovu romantičan odmor. Ovdje su neke tople kovrčave kose Savjeti za rock vaše brave.

1. Shine

Nekoliko stvari su seksi na punu glavu lokne nego sija možete vidjeti iz daljine. Čak i ako ste tip 4 grubim, kinky kosu, možete imati kosu koja sija! Ako želite sjajnu kosu, morate doći do srži vašeg vratila kose umjesto da se fokusiramo na spolja ili sloj.

Oba kokosovo ulje i avokado su dobri za tip 4 Kinks kada se radi "oprati i otići." Tip 4s takođe može biti korisno napraviti zaokret od od sjaja iz pregiba krema se koristi u twist van će dati svoju kosu sjajnom povećati.

load...

Za kovrdžav i wavies, zadržavajući svoju kosu i klimatiziran ne samo da će dodati vlage, ali i mekoću i sjaj. Savjet: izbjeći koristeći boje za kosu, jer oni imaju tendenciju da se osuši kosu.

2. Vlage

Najbolja stvar za instant vlage je dobar tretman staromodno duboko uređaj! Možete prethoditi vaše duboko stanje s maskom za kosu ako želiš; mnogi od njih su veliki za davanje vlagu. Nakon šamponiranja kosu, nanesite dobar, regenerator, a zatim pokriti kosu kapa za tuširanje i ostavite uređaj učiniti nešto za oko 30 do 40 minuta.

Neki kovrdžav korisno da češlja uređaj kroz svoju kosu prije nego što pokriva ga sa kapa za tuširanje, dok su drugi smatraju da češljanje njihova vlažnu kosu - čak i sa hrpe uređaja - uzrokuje lom. Vi odlučujete što će biti najbolje za svoju kosu! Neki od naših omiljenih duboko uređaji su Bee Mine je Bee-U-Ti-Ful duboki regenerator za wavies i kovrdžav, dok grimase Top Deep regenerator i Mješoviti Chick duboki regenerator dobiva fantastičan mišljenja iz kovrdžav i combo tip 3/4 Tip djevojke znamo.

3. Volume

Za neke kovrdžav, dodajući volumen je zadnja stvar koju žele da rade na svoju kosu. Ovo je vjerojatno istina ako si 3c ili tip 4. Međutim, za naše wavies i 3a / 3BS tamo, volumen je nešto sa čime se mogu boriti.

Da bi se taj, pokušajte clipping kosu od korijena dati neke volumen na vrhu samo glavu. Odvojiti prednjoj navlaženu kosu u sekcije o širokom jednog inča, twist, i clip na glavu Duckbill isječci. Difuzno svoj zakačio dlake na malo, a zatim uklonite snimke, okrenite glavu naopako i nazad, i uživajte!

4. Kontrola

Ažuriranje lokne pod kontrolom je važno za bilo kovrčava, bez obzira na to koji tip kovrdžave si. Da biste spriječili kovrča, treba isprati uređaj iz kose s hladnom na hladnu vodu. Ovo volje primi vlagu u svoj otvoren (od tople vode) kutikulu. Dok su sve kovrdžav žele zadržati vlagu u kosi, treba izbjegavati proizvode koji će odmjeriti kosu. Pored toga, klima-osušite kosu što je češće moguće i izbjeći fen. Verujte nam - dopustite da kovrče osuše će ići dug put u održavanju tih kovrče pod kontrolom!

load...

5. Zdravstvena

Da biste dobili zdravu kosu, biti spremni da smanji nešto od toga! Wavies sa tanjim kosa imaju tendenciju da se "bajka završava" ili žilavo kosa na krajevima. Kovrdžav i kinkies možda neće imati ćorsokake koje su očigledne, ali ako se ne podrezivanje to na redovnoj osnovi, oni su tu!

Mystik Writer, kolega pisac u NaturallyCurly.com, dijeli svoje lično svedočenje o podrezivanje vs. Ne i ono što joj rezultati su bili. Suština: ako želite seksi kosu, morate držati split završava u uvali!

load...