5 savjeta za vežbanje sa prirodnom kosom | BA.inspinre.com
Šminka

5 savjeta za vežbanje sa prirodnom kosom

5 savjeta za vežbanje sa prirodnom kosom

Semestra jesen 2012. Je tek počela. Kao koledž junior / senior, to je bitno da sam balansirati mojoj listi odgovornosti kao što su prisustvovanje klase, učenje, rad, stažiranje i proučavanje Biblije. Nažalost, ne možemo lako napraviti opravdanja za zanemarivanje naše fizičko zdravlje kako bi se osiguralo da je naša kosa je hidratizirana, pahuljasto i dobro stilu. Evo pet jednostavnih načina možete koristiti za održavanje zdravlja i stil vašeg uvojcima i bez otklanjanja vježbanja.

1. Obavezati na dan i vrijeme pranja

Najuspješnijih ljudi dijele zajednički element: disciplina. Moja majka uvijek kaže da je moć u pisanom obliku. Umjesto vođenja mentalne notu treninga, zapravo treba vremena da se stvori pisani raspored i posvete kada ćete ostvariti i pokazati svoju kosu malo TLC. Kad sam pokušati sastaviti sve što je u mojoj glavi, mislim da se gubi vrijeme između predavanja i rada. Da su dva sata razgovor o svim dobro dečaka ste videli na kampusu mogao dodijeljeno kickboxing i učenju. Ako je vaš treninga određuje kada perete kosu, ili obrnuto, to je vjerojatno vrijeme za investiranje u planer i procijeniti gdje će vaše sate i minute.

load...

2. Pokušajte grupa fitness

Mnogi koledžima nude grupa fitness klase. Ovo su moji najbolji prijatelji. Ako se ne osjećate ohrabrivao da razraditi, da grupa fitness klase kao Zumba. Možete izgubiti 300-800 kalorija na sat u zavisnosti od intenziteta. Ako vaši prijatelji ne želite označiti zajedno, samo idi sama. Ovo je ujedno i odlična prilika da se upoznaju novi ljudi. Otišao sam i našao tri kolege naturals u mom razredu.

3. Rock saten šal i kapu

Znam da ne želite da se vijoriti na spavanje izgled izvan domu, ali da li bi radije bio sladak u teretani ili izvan teretani? Noseći satena šal, možete spriječiti vaše tijelo topline iz aktivacijom kovrče i izazivanje kovrdžanje. Ako nosi maramu u javnosti nije opcija, mogli nositi šešir da pokrije šal. Ako ste zabrinuti za higijenu, uz šal određena za izradu.

4. Pletenice priopćenju ili obrta nakon tuširanja

Odlazak u teretanu sa flat-twist out, pletenicu ili ništa "out" nije najveći ideja ako očekujete kosu da se održi svjež izgled od kada si uzeo ga. Oslobađanje vaše pletenice ili obrte nakon spaljivanja kalorija pomaže u održavanju vašem stilu. Kombinacija frizura labave i znojenje uzrokuje kosu da biste se vratili ili smanjiti. Shvatam da možda ne žele da svi vide kako idete na spavanje, ali ako žele zadržati stil i održati dobro zdravlje, morate prioritet.

5. Stanje dužinu i šampon korijene

Naučio sam ovu metodu od nekoliko YouTube vloggers. Ako se bojite kosu isušivanja iz procesa čišćenja, ali ne osjećam da metode ko-pranje oslobađa prljavštinu i znoj, oboje! Kada perete kosu, prvi sloj dužina u uređaj i samo šampon korijena. Nakon što ispiranje, neke od šampona će isprati niz dužinu niti bez skidanja.

Žele više?

  • 11 Hrana za zdrave kose
  • Nina Ellis-Hervey čini ljude Magazine!
  • 15 Savjeti za Tanji Summer

Final Thoughts

Vježba je najvažnija za održavanje dobrog zdravlja, bez obzira na to gdje leže na indeks tjelesne mase (BMI) grafikon. To utiče i na rast kose. Pravilnu cirkulaciju krvi je faktor u rast vaše kose tako povećan nivo aktivnost je win win. Iako smo spojiti na zajednički interes za njegu kose, ne smijemo dozvoliti da zasjeniti drugim područjima našeg života koje je potrebno jednak, ako ne i više pažnje.

load...
load...