5 savjeta za bojenje kose za dugotrajnu boju | BA.inspinre.com
Šminka

5 savjeta za bojenje kose za dugotrajnu boju

5 savjeta za bojenje kose za dugotrajnu boju

Da li bojiti kosu preplanuli plavuša, a sparnom čokolade ili još jedan divan kose već znate da su obojene kose je skupo za održavanje. Srećom, mi smo otkrili neke stručnjak strategije kako bi boja traje duže, štedeći vam vrijeme i novac. Čitajte za bojenje kose savjeti iz Shan Casey, a DevaCurl edukator i vlasnik Shan dlake u Boston, MA, i Elsa Rhodes, suvlasnik Platforma Color Style Salon u San Dimas, CA.

 1. Izbjegavajte Over-šamponiranja Rhodes savjetuje klijentima da se ograniči pranje kose na dva ili tri puta tjedno, najviše. Iznos šampona koristite stvarima, previše.

  "Većinu vremena ljudi još uvijek koriste previše šampona, jer misle da moraju staviti više da ga pjene.", Rekao je Casey. On predlaže prepolovi količinu šampona koje obično koristite i sipa ga u prstima umjesto dlanom. Nema potrebe da se isprati i ponoviti. Jednom kada bi trebalo biti dovoljno da očisti svoju kosu bez isušivanja ga.

 2. load...
 3. Smanjite Heat Like preko-šamponiranje, visokim temperaturama, na stil sa fen, figaro, ili ravnanje kose može uzrokovati blijedi. Zato Rhodes savjetuje primjenom kose serum prije styling za zaštitu vratila kosu.

  "Misli na stavljanje 'štit' preko kose", kaže ona. "To će zaštititi kosu od oštećenja, a također čine boji Zadnja do naredne imenovanja. I razmotriti uzimajući profesionalni uređaj jednom mjesečno kako bi kosa hidrirana. "

 4. Odabrati prave proizvode Nije sve proizvode za kosu stvoreni jednaki, pa obratite pažnju na sastojke u boju kose, šampon, i oblikovanje proizvoda. Jedan od bojenje kose savjeti Casey nudi klijentima obojene kose je da se drže podalje od proizvoda koji sadrže silikon, parabena, i voskovi jer ne dopustite da vlaga prodre u kosu. Rhodes preporučuje korištenje šampona koji je posebno formulirana za obojenu kosu. Pretražite za ne-amonijak kose.

  "Amonijak ima tendenciju da se skine kosu i učiniti ga ranjivim na lom i boja-fade.", Rekao je Rhodes.

 5. Zaštitite kosu od sunca Headed do plaže ili roštilj? izlaganje suncu može blijede boje (da ne spominjemo gori kožu glave), pa Casey predlaže sa šeširom na glavi kako bi zaštitili svoje kose i vlasišta. Prskanje kosu sa odsustva-u UV zaštitnik suncu može pomoći, previše je, prema Rhodes. Moglo bi vam se uzeti u obzir odlaganje svoj salon posjeta sve dok se ne vratite od plaže kako bi se smanjila izloženost suncu na novo tretirane kose.
 6. Minimizirati hlor Šteta Klor je još jedan rizik za boju kose, posebno u ljetnim mjesecima.

  "Ostavi svoje redovne uređaj u onoliko dugo koliko je to bez silikona", kaže Casey, koji je također preporučuje da koristite limunadu mix prije plivanje. "Cut up limuna i stavio ga u malo vode sa grumen uređaja i isperite kosu u tome.", Kaže on.

  "Kosa je kao spužva. Trebalo bi uvijek mokru kosu i stavio uređaj u to da se minimizira šteta. "Nakon toga, Rhode sugerira koristeći šampon i duboko uređaj za održavanje sjaja i spriječiti blijedi.

 7. load...
load...