5 proizvodnih linija koje će zaštititi vašu kosu od svog zaštitnog stila | BA.inspinre.com
Šminka

5 proizvodnih linija koje će zaštititi vašu kosu od svog zaštitnog stila

5 proizvodnih linija koje će zaštititi vašu kosu od svog zaštitnog stila

Ideja zaštitnih stil je da zaštitimo naše krajeve od loma. Međutim, možemo zaboraviti njegovati dva od najvažnijih područja u procesu rasta kose - vlasišta i dužinu naše kose. To može biti igra pogađanja smisli koji proizvodi će raditi najbolje i najefikasnije u hrani kosu ispod naše ekstenzije. Radio sam neke terenska ispitivanja na svoju glavu pletenice i našli najboljih marki za njegu kose ispod.

    Carol kćer Mimosa dlake Honey Kolekcija

Tokom jedne od mojih mnogobrojnih putovanja kroz predivnu kosu ostrvu Target, sam naišao na ove nove dodatke i onda sam opletena moja kosa da im daju probati. Mimoza cvijet igra važnu ulogu u ublažavanju nuspojave koje imaju ekstenzije; nakon što je instaliran kutija pletenice, ja sam koristio tradicionalne mimoza kosu med za smirenje skalp napetosti i vlaže.

Linija proizvoda sastoji se od tri nove stavke koje se bave svaki korak brige za kosu u zaštitnu stilu. Umirujući Napetost sprej je radio dobro za početno prvoj sedmici pletenice, umanjujući neugodnosti stezanje od toga da pletenice staviti u.

load...

Nakon što je stavio različitih ulja i drugih hidratantnih proizvoda na moju kosu, vlasište tretman radili odlično na uklanjanju nagomilavanje proizvoda. Obično kad mi je kosa ima proizvod izgraditi sa nastavcima, pratim sa šamponom. Sa ovim vlasišta tretman, to nije bilo potrebno.

Za potpuni uređaj mog vlasišta i kose između moje pletenice na uređaj Mist ne samo vlaži moj skalp, ali i dao sve moje kose zdrav sjaj. To klimatiziran i moje prirodne i sintetičke ekstenzije ravnomjerno bez napuštanja pretjerano mastan izgled.

  1. Žena + šampon za kosu Ispod njega kose

Osjetljivo vlasište može doživjeti iritacije od trenja sa sintetičkim ekstenzije. Je sredstvo za čišćenje i koji se ne ispire i uključuju ulja čajevca, nima ulja i kamilice ulje za smanjenje svrab i potencijalnim ljuštenja od izloženosti slobodnih radikala u atmosferi.

Nakon čišćenja i uređaj vlasišta i vraćanje balzam može se koristiti za potrebe hidrataciju kože glave i zaštitu suhe, oštećenu kosu od lomljenja uzrokovane trenjem.

  1. Alikay Naturals

Zanese u amazingness ove linije proizvoda su neke skrivene dragulje koje pružaju mnogo podrške za iritacije i napetosti uzrokovane butine zaštitnim stilova. Neki od velikih sastojaka uključeni u ovim proizvodima su ulja čajevca, aloe vera sok i ulje slatkog badema.

Navlažiti crni sapun šampon prodire duboko u vlasište i kosu za uklanjanje naslage proizvoda od kontinuiranog hidratantne. Ulja čajevca djeluje kao anti bakterijski i stimulans za rast. Kombinacija Batersovoj i ulja igraju ulogu u hidratacijukose u podnožju vlasišta i niti isprepletene između produžetaka.

Je limunska trava odsustvo u uređaj sprej sadrži limunska trava i aloe vera sok za ublažavanje stresa na kosu 'prvenstveno stres izazvan od teških napetosti kao da imaju kutiju pletenice. Kada se koristi crni sapun šampon zatim sprej uređaj je smirio tenzije omogućavajući pletenice da ima više tekućine pokret u osnovi svake pletenice.

load...
  1. Next Level Concepts

Voljela sam mnoge stvari o ovom proizvodu liniju. Od kojih su neke prednosti koje sam primjetio kada se koriste te proizvode za poslednja dva leta na moju kosu.

Prvi proizvod je bio visok zrak eliksir. Ovaj proizvod sadrži sastojke koji djeluju kao sunce filtera za sprečavanje oštećenja od sunca. Stvorio je bestežinskom barijeru oko mog pravi vlasi i folikula čime moja kosa da raste na svoj puni potencijal. To je dao moje pletenice još iznos od sjaj od korijena do vrha bez naslage.

Drugi proizvod je bio 4-unci fluid. Njegova preporučuje upotreba je za vruće ulje tretman za kosu vlasište na infuziju duboko vlage u pramenove. To radi odlično za poboljšanje cirkulacije sa svojih ulja paprene metvice infuzije.

  1. Nubijski Nature

Ova linija proizvoda je jednostavna u svom sastavu, ali moćan u svojim rezultatima. Ključni sastojci svojim hranjivim kvalitetama, a za manje od ekstenzije su palmarosa ulje i sojino ulje. Oba prodiru duboko u vlasi i vlasišta, a pomaže da se proizvede prirodna ulja u kosi. Kada sam isprobao kosu Essence postojala je uočljiva razlika u sekciji skalp koji ima tendenciju da obrađuješ više nego što je uobičajeno.

Mango-Citrus Njegujući Crème je još jedna ključna komponenta ove linije jer štiti od mnogih uzroka životne sredine. Ova krema stvara barijeru između kose i teškim vremenskim uvjetima; to štitio isprepletene sekcije moje pletenice i vlasišta protiv ledeni hladnoće od gubitka vlage. Ovaj proizvod će raditi dobro u toplijim mjesecima, kao i od prodora efekata sunca.

Da sumiramo

Ponekad iz vida daleko od srca je dobra poslovica da žive - ali kada smo zaštitne stil, kosa ispod naše ekstenzije i dalje postoji. To može biti iz vida, ali i dalje mora biti tretirana s ljubavlju i pažnjom.

Na slici: @chocolateme Big Chop kosa ekstenzije

load...