5 osvježivača kose i detanglers s spf | BA.inspinre.com
Šminka

5 osvježivača kose i detanglers s spf

5 osvježivača kose i detanglers s spf

Sa ljetnom odmah iza ugla, svi smo malo uzbuđeni da provode više vremena u suncu. To je vrijeme da se naše kose i kože ready-- sprečava oštećenja od sunca na našu kožu sa SPF proizvodima.

Ali, da li ste znali, kosa je jednako osjetljivi na UVA i oštećenja UVB?

Stručni frizer Jeffrey Lyle opisuje "surove agresije sunca, vjetra, i hlorisana ili morske vode proizvode slobodne radikale koji napadaju vlakna kose, ostavljajući da se osuši, dosadan, i oslabljena. Koristite proizvode koji imaju UVA i UVB filtera će pomoći u zaštiti kose od sunčevih štetnih zraka. "

Sljedeći put kada planirate na dužeg vremena izvan na plaži, bazen, porodica izlazak ili šetnja u parku, to je uvijek pametna ideja da se prvo štiti kosu od oštećenja sunca. Koristite jednu od ovih kose proizvoda za pružanje zaštite bez isušivanja svojim uvojcima.

load...

Beauty Protector & ravnanje kose

Ovo odsustvo u magli je bez parabena, bez sulfata, i djeluje kao Detangler koji zatvara kutikulu svake nit za ravnanje neposlušnu kosu. Takođe, vlaži nakon pad u bazenu. Ljepota Protector pruža zaštitu od UV zraka i topline, mjere zaštite kose, i dodaje sjaj. Plus, to je previše vegan proizvod!

Aveda Sun Care Zaštitna Veil

Lagana, vodootporan magla UV-odbrane da formira nevidljivi ekran kako biste zaštitili kosu od izlaganja suncu u trajanju do 16 sati. To smanjuje boja blijedi, oštećenja i isušivanje. Veo sadrži i odbrane i oporavak sistema tri dijela i UVA / UVB filtera izveden iz zimzelena i kore cimeta ulja pomažu u zaštiti kosu od oštećenja sunca. Ovaj proizvod je antioksidativnog mješavina ekstrakta zelenog čaja, certificirani-organski suncokretovog ulja i vitamina E.

Clarins Sun Care Oil Spray

Ovo obnavljanje je lagan, suho ulje u spreju formulirana s organskim Indonezijski Nyamplung ulje, koji štiti kožu i kosu od posljedica sušenja sunca, slane vode, i klora. Brani od štetnih UVA / UVB zraka s ekstraktom Senna. Umiruje i omekšava sa Aloe Verom. Otporan na vodu, nemasna formula promovira zdrav-tena i lijepe kose.

Ouidad zaštitu od sunca Sun & Sport ispire u spreju

Ovaj uređaj sprej odsustvo-u ima UV zraka blokatora da formiraju nevidljivi štit preko osovine kosu za zaštitu kose od sunca, vjetra, soli i klora.

Suncokret Suncoat SPF

Iako je ovaj proizvod preporučuje se za konje, neki kovrdžav ga koristite za svoju kosu prije njegovog stupanja na snagu. Sadrži maksimalnu zaštitu UV-A i UV-B za sjajnom Manes, zaštitu od sunca za izbjeljivanje i spaljivanje. Suncokret Suncoat SPF održava prirodnu pravu boju kose sa formulom koja sadrži kvalitetan spoj uređaja koje čine kosu više upravljati i lakše otpetljati i češalj, previše.

load...