5 osnovnih proizvoda za savršen dan krasnog kosa | BA.inspinre.com
Šminka

5 osnovnih proizvoda za savršen dan krasnog kosa

5 osnovnih proizvoda za savršen dan krasnog kosa

Volim da biste ga se s vremena na vrijeme, ovisno o tome što treba mojoj kosi. Svi proizvodi koristim su bez sulfata, silikona i parabena. U idealnom slučaju, volim da nasapunati kosu jednom nedeljno i ko-pranje na ostale dane (ako osećam moja kosa ima puno proizvoda nagomilavanje).

# 1 Pre-poo

DevaCurl Jedan Stanje je deblji dosljednost nego njihovi jedan stanje dekadencije mlijeka pa kad moram otpetljati moja kosa mi se odlučiti za ovo prije šamponiranja moja kosa da riješi tvrdoglava zapetljavanje. Ja sapunicu na lice ovo na cijelu glavu i češlja moju zaplete počevši od dna i rade svoj put gore. Ja ponekad može izvući s prstom češljanje ako mi kosa nije se previše zamršena.

# 2 Low-poo

DevaCurl niske Poo šampon mi je idi za šamponiranje moju kosu bez osjećaj kao da sam skidanje daleko nutrijenata moje kose. Ja se fokusirati mnogo toga na vlasištu kako bi bili sigurni da uklonite bilo koji proizvod izgraditi. Razlog zašto volim ovaj niske Poo šampon je zato što ne samo da čisti moju kosu, on pruža maksimalnu vlagu i hranu.

load...

# 3 regenerator

DevaCurl Jedan Stanje Decadence Ultra hidratantna mlijeka je omiljena od mina. Ja obično ostaviti oko 40% uređaja da služi kao ostaviti da održim kosu hidratizirana. Dosljednost je vrlo lagana tako da čak i nakon izlaska 40% od toga na moju kosu, ne teži mojoj kosi dole na sve. Pošto je moj kovrčava kosa je niska poroznost, mogu obično izvući s imaju dobru količinu proizvoda u mojoj kosi odjednom, ali važno je imati na umu da svaki pregib je drugačiji. Učiniti ono što radi za vas!

# 4 Cream & # 5 gel u kremi

DevaCurl Supercream Coconut Curl Styler u kombinaciji sa Bounce Curl Light gel u kremi su moji morate imati stajling proizvoda. U Supercream ima velike klizanje i pomaže sa mojim neposlušnu, suhe krajeve. The Bounce Curl drži moje kovrče bez tipične poput gela krize. Ja sekcija kosu i početi od dna i rade svoj put gore, dodajući iznos četvrtinu svaki proizvod za svaku sekciju. Svi ovi proizvodi mirišu tako dobro i ostavili kosa mi osjećaj super definisane i hidrirana.

load...