5 neverovatnih prednosti pare vaše kose | BA.inspinre.com
Šminka

5 neverovatnih prednosti pare vaše kose

5 neverovatnih prednosti pare vaše kose

S vremena na vrijeme naše prirodne kose i vlasišta potrebno malo TLC - neki otvaranje folikul detox terapija, ako hoćete. Steam terapija je jednostavna kod kuće uslugu koja je zapravo postaje popularna je usluga u frizerskim salonima širom zemlje. U kompleksu prirode za njegu kose, mnogi naturalistas naći rade DIY pare tretmani mogu biti komplikovan i dugotrajan, tako da oni idu u pouzdanog licencirani profesionalni za obavljanje posla. Bonus: To je isto kao mini masažu ili lica, tako da je usluga se vidi koliko je potrebno i opuštajući klijentu na prijemnom kraju.

Što je Steam terapija?

To je proces pomoću vlažne topline za otvaranje folikula i pore na vlasište kako bi se omogućilo bolju apsorpciju vlage. Jer je naša kosa stalno izložena elementima i njegov potencijal za isušivanje i krtost povećanje, što dovodi do pucanja. Pare terapija omogućava duboko prodiranje vlage koja će vam pomoći na putu za zdravu kosu i rast. Prirodna kosa je poput suncokreta; ako cvijet ne dobije vode (vlage) duboko u svojim korijenima, neće nastaviti rasti.

load...

Zašto naša kosa treba pare

1. Otvaranje pora: začepljenih pora na glavi usporiti - i konačno zaustaviti - proces ponovnog rasta. Pari kosu i vlasište na redovnoj osnovi će omogućiti toksine iz kože glave da bude pušten, tako da se može očistiti i pročišćeni.

2. Balansiranje vlasišta: Uz pročišćavanja skalp toksina u, parna terapija pomaže povećati proizvodnju kolagena i protok krvi kroz vlasišta. Razinu kolagena i povećanog protoka krvi, što je rezultiralo u zdravom prirodno sjajnom skalp - nije vrsta sjaja uzrokovana sintetičkim proizvodima za oblikovanje kose.

3. Poboljšava elastičnost: Elastičnost kovrčava niti je njegova sposobnost da se protežu bez škljoca i izazivanje dalje lom i oštećenja niti. Pare tretmani omogućavaju kosa upije toliko vlage da će kovrče biti u mogućnosti da savijati i protežu.

4. Poboljšava Curl Definicija: vlage prožet parom terapija u pramenova omogućava kosu zgušnjavanje cijelom dužinom tribina koja poboljšava pregib obrazac. Bonus efekt pare terapije je u tome što omogućava manje topline koja će se koristiti kada stan glačanje kose.

5. Poroznost: Za naturalistas sa niskim poroznost kose parom terapija je dobar način da se pomogne vodene pare prodiru u vlasi kose za dugotrajne vlage. Uz zanoktica sloj se otvara od tretmana parom, to je lakše ubrizgale proizvoda u kosu za održavanje gipko fleksibilan niti.

Steam terapija koristi vlažna toplota otvoriti folikula i pore na vlasište kako bi se omogućilo bolju apsorpciju vlage.

Steam terapiju kod kuće

Mnogi profesionalni salon alata su postali dostupni na internetu, uključuju salon razred kosu parobroda za kućnu upotrebu. To pomaže smanjiti dugoročne troškove odlaska u salone za paru tretmane. Ovdje su neki od onih koji su popularni na tržištu sada.

Salon Sundry Profesionalni frizerski salon na pari (109 €) - U Sundry kosa parobrod se vratio sa 650 W grijanje napajanja za efikasno zagrijavanje vode. Odjeljak 320ounce voda dolazi ugrađen u parobrod. Od nehrđajućeg čelika zavojnica u parobrod pomaže u stvaranju opuštajuće terapeutski vodene pare. 

Deluxe dlake Parobrod Zakonom kože (109 €) - Deluxe kosa parobrod je posebna iz nekoliko razloga počinje sa 650 W napajanje i podesivim parenje sa visokom niskim prekidač. Ovaj parobrod dolazi sa ventilacijom za kontrolu nivoa pare. Ovaj jedinstveni parobrod dolazi sa ugrađenim tajmer koji može podesiti do 60 minuta. 

load...

Q Redew Hand-Held dlake na pari (69 €) - Q-Redew kosa parobrod je jedan od najpopularnijih parobrodi širom prirodnoj zajednici, jer je dizajn drugih tradicionalnih parobroda kose; to je u potpunosti ručni. Ova kosa parobrod ima višestruke funkcije koje prevazilaze jednostavno vlaži; Q-Redew može pomoći sa otpetljava, preoblikovanje kose, a protežu kosu. 

Poneti.

Rezultati terapije tretmana pare su i dugotrajan i korisno za ukupnu snagu i razvoj kose. Kupovine kvalitetan frizerski salon parobrod za kod kuće koristi za pomoć duboko prodiranje proizvoda će smanjiti troškove odlaska u salon za isti proces.

load...