5 najžešćih zaštitnih navika (za koje sam kriv) | BA.inspinre.com
Šminka

5 najžešćih zaštitnih navika (za koje sam kriv)

5 najžešćih zaštitnih navika (za koje sam kriv)

Je uvredljiv školske djece deo nije istina (vjerovatno), ali odugovlačenje bit definitivno. Na žalost. I to je razlog zašto je važno za mene kao što sam slowwwwwwwwwwly stavim kosu u obrta za ljeto priznati moje mane u nadi da naša kovrčava čitanje zajednica zna da oni nisu alone.but im je potrebno da ostavim.

Mea maxima culpa, namotaja. Ja sam spreman da prizna svoje grehe i dalje!

IStock.com/Syldavia

 "Žao mi je, kažete da ste koristili sveto pomazanje uljem na pred-šta?"

Neka ova lista ide u kronološkom redu kako nisam bio živi do moju punu pletenica potencijal.

Scratching

Biotin ne lomi me kao da radi neke od naših drugih urednika, tako da sam uvek ima neke prilično žestoka kandže događa. Oni su veliki za scritching maca, štenaca, i bilo koje druge malo stvorenje koje treba ljubavi moja; ali oni nisu dobri za prevlačenjem preko mog skalp.

load...

Pogledajte ove stvari.

#humblebrag #talons #look u dužini ne oblik u redu

Češanje guli kožu i uvodi više zaplete u korijenima. Čak i ako odmah ne osjećaju efekte nakon možete osjetiti svoju majku vam snimanje 'izgled' gdje god ona može biti, vi i dalje podizanje slojeve kože, potencijalno uvođenje nečistoća ispod noktiju, a ne radi se iritiranu skalpiraju nikakve usluge s težinom dolazne instalacije kosu.

Preskakanje Deep uređaj

Zanimljiva činjenica, ne možete stvarno dobiti za sve vaše kose kada je upletena, tako da uređaj tiče, morate da postavite scenu unaprijed. Jedan od mojih najgorih osobina, je preuveličavajući svoje sposobnosti kako temeljito i brzo rade stvari, i to nije neuobičajeno da moj voz misli će raditi nešto poput "Ja sam siguran da mogu unaprijed poo i duboko stanje noć prije nego što sam se počeo , definitivno neće biti umoran ovaj put, Choo Choo '. Ali kada dođe dan, i kosa mi je samo djelomično elastičan od magle i ostavili-u, uzimajući povukao u različitim pravcima, a onda nakon toga podržati drugi način, krivice zbog loma mogu praktično se kao da se to dešava je prilično napeto.

Pronađite tretman nafte i / ili neke duboko uređaj i dobiti kosu na to springiest prije nego što počnete da deo. Ostavite škljoca niti u prošlosti, i krene naprijed s povjerenjem!

Ne "pranje pranje"

Ovo je tačka gdje sam ponoviti da sam verovao sve vas sa koliko sam imajući moja duša ovdje. Već zato što sam nekada zajedno peru isključivo, kao i sa legitimnim uređaj, a ne ko-pranje sredstva za čišćenje, bio sam ne radi najbolje za pore mog vlasišta ili kosu. Naravno, tu će biti nekih dubinsko čišćenje učiniti kada vas odvesti niz radnji kupio dio vašeg kruna jednom zaštitne stil je ide svojim tokom. Ali čvorova prirodne masnoće, stari pčelinji vosak, i prljavštine bih izvući, mislio sam da su samo neminovnost, dok sam shvatio da je mogao biti napadaju da nagomilavanje dobro unaprijed. Adstringentno agenti poput jabučnog octa, ulja čajevca, i bombone će biti tvoje prijatelje

Ostavljajući ih u predugo

Iskreno, kad Marley kosa došla u mojoj lokalnoj Hair Shop prije nego što sam se preselio iz kuće mojih roditelja, bio sam oduševljen. Naravno neki od njih prolio, ali je tako dobro oponašao moja prirodna tekstura 4A, bilo je tako mnogo teže reći da sam ih ostavio u više 2.3.6 tjedna nego što sam trebao imati. Sada ću biti stvarno, puno toga je proizašla iz biti tako sebe svjestan o mojoj kraće kose, a nisu u stanju da se vrati kući i da se to uradio jednostavno kada sam otišao u Fort Worth za školu i rad. Ali sada kada sam odrasla sa mnogo više pozitivnih emocija prema mom prirodne mane, novac za kupovinu kosu, a svoje vožnje da se gdje god je potrebno, nema izgovora. Novi rast treba da se liječi, kosa mora biti duboko očistiti i "Scraggly šik 'radi samo u vrlo malom postavke, kao što su one u kojima niko me ne profesionalno zna. I to je mrak.

load...

IStock.com/Freder

Brzo, kojih sam ja? Haha, baš tako.

Ali ne mogu sakriti na izložbama zauvijek. Osim toga, mislim da je važno da "check in time" sa svojim kovrče! Na kraju krajeva, koliko god volim nemaju nikakve veze prije nego što sam plop u krevet, počnem da propustim ih rukovanje!

Žure Takedown

Sve dolazi puni krug, pa tako i ovaj članak. Ovo ide tamo sa precjenjivanja koliko brzo mogu da budem u škripcu-osim ovdje, opasnosti su mnogo više zapetljanih i opipljive. Kada uzimate kosu, pogotovo ako je to 100% solo napor, vi ćete biti u isto "Treba grickalice, a nap, zagrljaj, intenzivni kurs joge 'stav da ste, kada ste počeo stavljajući ga, uz jedan izuzetak. Svjetlo na kraju tunela je da još uvijek imaju više posla otpetljava, dubinsko čišćenje i usisavanje poda. I to može dobiti prilično obeshrabrujuće, frustriraju čak! Ali ne možeš da se na kosu. Ostavite sebe dovoljno vremena, tako da nećeš dobiti ludo s ripper šav ili yanking kosu slobodan od zalutalog zaokret, a ne nježno njegovati ga (opet, to sutradan krivica je ubica za mene). Pobrinite se da ste u poziciji da nećete morati koristiti dinamit za posao koji poziva na dlijeto.

Pa osjećaju sve bolje da sa moje grudi!

WeTV / Braxton Family Values

I što je najbolje od svega, osećam optimističan o budućnosti moje kovrče 'u proširenjima. Ja sam trenutno instalira kao pisanja ovog, moram unaprijed pooed, duboko uređaj, na čekanju do odgovarajuće klasične Disney filmove, i osećam se kao da sam set.

Kako bi bilo da, coily Kinfolk? Koja od ovih zaštitnih stila grijeha si bio kriv? Rasteretiti se u komentarima, onda dalje i držati ga slatko.

load...