5 načina da preživim svoj problem bez toplote | BA.inspinre.com
Šminka

5 načina da preživim svoj problem bez toplote

5 načina da preživim svoj problem bez toplote

Glava oblozi

Moj prvi put nosio glavu folijom je i ove godine i odmah sam pomislio zašto nisam probati ovo ranije! Ne samo da su većina njih lijepo uzorkom, ali nosi glavu folijom je odličan način da provedete cijeli dan puštajući svoj twist-out set ili duboko stanje u pokretu. Najbolji dio je, naravno, niko neće znati šta se dešava ispod. Ja obično sačuvati glavu folijom za vikend ako imam Lazy Sunday ili da doteram staru frizuru. Kao što možete reći ovaj stil definitivno ne zahtijeva topline na sve. Ovo wrap je The Wrap život.

Perike i zaštitne Styles

Ako planirate da se odreknu topline za godinu dana, a zatim zaštitne stajling će postati vaš najbolji prijatelj. Definicija zaštitne stil je onaj koji će uvuci dalje svojim krajevima i ne zahtijeva svakodnevno manipulacija zaista zaštitili svoju kosu. Planiram da eksperimentirati s kutijom pletenicama kasnije ove godine, ali do sada moj zaštitni stil izbor nosi perike. Perike dozvolite mi da se postigne velika obimne kovrčave kose, a kosa mi je sigurno čuvao ispod. Međutim, prije nego što ističe da kupite periku, da razgovara o mogućnosti za ono što će biti najbolje odgovara vašem tipu kose:

load...
  • U-Dio Wig- Minimalno izostaviti. Zahtijeva od vas da se uklope vaše prirodne kose s perikom. Najbolja opcija po mom mišljenju za rezultate najviše prirodan izgled zbog pravi rastanak.
  • Cijeli Wig- Ne izostaviti ni prepoznatljiv dio. Miješanje nije potrebno.
  • Cijeli Čipka perika - Ne izostaviti, ali ima sposobnost da se rastanu bilo gdje želite. Možete pogledati izuzetno prirodno ako se pravilno instaliran.

Perm šipke

Perm šipke definitivno nisu novi stil, ali stil dobro radi za besprijekoran, heatless kovrče. Uz nekoliko opcija dimenzioniranje možete dobiti ili velike kovrče ili male spirala kovrče. Ja obično izabrati sivu boju perm šipke, što mi daje savršen pregib koji može trajati do četiri dana. Na zadnjim danima kada su kovrče početi da postane malo previše neposlušnu, ja baciti moju kosu u visoki dim i nositi taj stil za neki drugi dan ili tako.

Prirodne frizure 

Do sada, jedini Updo sam ikada nosio je verovatno punđu. Međutim, ovo nije toplota izazov je doveo moju kreativne sokova. Nakon uhođenje Instagram i YouTube za nekoliko dana, ne mogu preko tonu prirodnih podignute frizure i odlučio dati jedan probati. Najbolji dio o uvrnut ili pleteni Updo je to zaštitni stil koji možete nositi do nedelju dana bez manipulacije sa kosom. Nema ništa bolje nego imati set stil, što zahtijeva apsolutno nikakve svakodnevno održavanje.

"Tuck & Roll" Styling

Ja sam do sada jer je to najbolje za moju teksturu kose je mnogo pričao o niskom manipulacije stajling. Kao žena sa veoma tanku kosu, preko manipulacije dovodi do lomljenja i proređenu za moju kosu. Pošto je moj cilj u toku bez grijanja izazov je da se zdravije skup kovrče, 85% vremena mi je kosa u "Tuck and roll" stilu, što ja nosim na posao od ponedjeljka do petka. Svaki dan sam vlaže sa hidratacija sprej i losion za kosu kako bi se osiguralo mi je kosa i dalje je zdrav. Samo zato što se ne styling dnevno, ne znači da možete da popustim na režim.

load...

Šta stilova nosite da se suzdrže od vrućine stajling? Javite mi!

load...