5 crnih boja za kosu ispod 11 eura | BA.inspinre.com
Šminka

5 crnih boja za kosu ispod 11 eura

5 crnih boja za kosu ispod 11 eura

Bojenje kosu crno na proračun? sljedeće "preko pulta" crne boje za kosu možete pronaći na adresi vašeg lokalnog dućana ili apoteke... I za dio salona cijeni! Samo zapamtite: ćete morati češće rade touch ups.

1. L'Oréal Paris Féria- Prirodni Crna, 10 €

Ovaj brend ima gustu konzistenciju... To neće kaplje, ali je malo teže da se prijave! Recenzenti također upozoravaju da će trebati više od jedne kutije ako vaša kosa padne ispod ključne kosti.

2. Garnier Nutrisse- Soft Black, 6 €

Ovaj "color creme" dolazi s grožđa ulje za njegu kosu dok boja, a nakon boja uređaj može pohvaliti avokada, maslina, i shea ulje! Mišljenje reći da je to nevjerojatno hidratantni, uprkos hemikalijama!

load...

3. Revlon ColorSilk- Black, 2 €

Revlon je proizvod je vrlo lako nanosi, a na oko 2 € kutiju, to je također vrlo povoljnoj cijeni! Također dolazi u širokom spektru crnog nijanse.

4. Dark and Lovely Reviving Colors- Radiant Crna, 4 €

Ova linija ima spoj aloe vere, kokos, i kamilice, što ga čini "blagoj formuli koja vam omogućava da obojite čak i nakon tretmana Relaxer." To također ne sadrži amonijak ili peroksid.

5. Clairol tekstura i Tones- Silken Black, 4 €

Ovaj brend ima najbolje mišljenja svih pet boje pokrivene u ovom članku. Je uređaj uključen je izuzetno hidrataciju i ostavlja kosu mekom i sjajnom! Ovaj at-home kit je također velika za pokrivanje sijede kose.

Riječ oprez.

Zapamtite, neki ljudi su izuzetno alergični na boje za kosu! A kemijske zove paraphenylenediamine (PPD), koja je odgovorna za zaštitu boje iz blijedi, obično je kriv. To je naći u komercijalnim boje za kosu (u prodavnici i salon) svih boja. Preporučujemo da radi preliminarnog testa, u skladu sa pratećim uputstva boja je, kako bi se utvrdilo da li će tolerisati boju. 

Ako ste osjetljivi na PPD, možda želite da boji kosu na prirodan način-kanom i indigo! 

load...