5 čarobnih prazničnih poklona za ljubazne prijatelje kose | BA.inspinre.com
Šminka

5 čarobnih prazničnih poklona za ljubazne prijatelje kose

5 čarobnih prazničnih poklona za ljubazne prijatelje kose

Iako postoje mnogi proizvodi vani za svoje prijatelje sa valoviti i kovrdžave kose, postoji niz inspirativnih poklona možete doći sa dodavanjem malo kreativnosti i neki ručno elemenata.

1. A Posljednjih dlake Journal Kit

Tvoji prijatelji možda pokušava nove ideje i tehnike. Vole određeni izgled i boja. Zašto ne stvoriti komplet sa časopis napravljen samo za njih?

Pronađite običan časopisa i ukrasiti poklopac sa posebnim fotografiju ili rukom crtani slike ili slika. Unutra, uključuju cut izlaza od Slika vole, veze da probaju i ohrabrujući kovrdžave citati za inspiraciju. Znati stil vaših prijatelja i pronašli fotografije koje definiraju njihov tip 2 talasa, tip 3 kovrče ili tip 4 Kinks. Pinterest, NaturallyCurly, Etsy, pa čak i Facebook su odlični stranicama za traženje ideje, slike, i još mnogo toga!

load...

Pričvrstite prilično vrpcu i vezati olovku do kraja tako da se je uvijek na raspolaganju. Ubacite torbicu ili džep, gdje se mogu pohraniti izrezati članke, oglase i druge drangulije. Ne zaboravite da se poklopac ili ostavili komentar inspiracije unutra previše!

2. Neka bude u šolju

3. Get Knifty

Ako znate kako plesti ili kukičanje, možete napraviti kape, kape i trake za glavu za svoje prijatelje. Kroja heklane kape i šeširi su odlične za djevojčice kovrče! Oni pomažu da kosa mekša i kovrče bez tokom hladnih, zimskih mjeseci.

Za tip 2 talasa, pletene Trake za kosu (podesivo) su velike darove. Uljepšati ih sa cvjetnim elemenata ili druge zabavne šavova. Za tip 3 kovrče, kroja kape su odličan izbor. Za tip 4 Kinks, pletene kape i beretke su zabavan i praktičan previše.

Ako pletenje i heklanje nisu svoje vještine-set, okušati s vrućim ljepilom pištolj, neke trake za glavu i tkanine cvijeća. Kreirati set prilično rajfova i / ili barets, čak i odgovarajući pin! Koristite cvijeće iz lokalne zanatska radnja ili nešto vintage iz vašeg potkrovlja. Nađi vrpcu i tkanine za rad i sloj u svojim remek. Tvoji prijatelji će biti oduševljeni da nose svoj umjetnička djela tijekom cijele godine!

4. Kovrčava kosa Vizija odbora

Koristite komad tanke iverice, drvo ili corkboard. Paint ili ukrasiti odbora sa uzorcima, riječi ili samo nekoliko prilično boje. Pronašli fotografije svojim prijateljem sa različitim fazama frizura. Zakačite ih na ploču (ili koristite dekorativne čavlići, štipaljke, itd)

Oslobodili prostor za svoje prijatelje da postavite budućnost fotografije themself i druge slike vole, a možete vidjeti i sami isprobati. Vizija odbor može biti odlično mjesto za inspiraciju. Možda želite pisati ili slikati na nekoliko ohrabrujućih riječi kao dobro.

5. Kovrčava kosa knjiga recepata

Žele više?

Dobiti naše omiljene tri brza i jednostavna stilova odmor kosu za božićno jutro za sve tipove kose!

Final Thoughts

Šta zabava domaći poklone praviš za kovrčave kose prijatelji ove godine? Dajte nam Deets i možda nađete predstavljena na NaturallyCurly.com!

load...