5 brza ispravka za dvodnevnu kosu | BA.inspinre.com
Šminka

5 brza ispravka za dvodnevnu kosu

5 brza ispravka za dvodnevnu kosu

Kao i vremenska prognoza postaje sve "zimske", važno je da se brine za svoju kosu kako treba. Između frigidna, suhi zrak izlazi van i grijani unutarnji zrak, vaše kovrče može biti uzimanje pravi batine i brzo isušivanje! Jedan jednostavan način za borbu protiv ovog problema? Drugi dan kosu!

Prirodna ulja iz vaše vlasište su odlični za vaše kovrče u zimi - ne prečesto ne šampon, ili ćeš se skine kosu svojih prirodnih vlage. Umjesto toga, rock svoj drugi dan kosa sa sljedećim tipova.

Drugi dan za kosu

1. Break Out je Trake!

Zgrabite svoj omiljeni draguljima za glavu ili Headwrap. Oni su savršeni za prikrivanje masnu kosu, pogotovo ako ste plavuša! Svjetlo kosa ima tendenciju da izgledaju tamnije (a time i prljavija) na dijelu gdje prirodna ulja izgraditi, ali rajfova sakriti svoju ulogu.

load...

VIŠE: Quick & Easy Natural Frizure za Trake

2. Pokušajte Elaborat Updo

Drugi dan kosa je obično više kooperativan kad je u pitanju stil. Iskoristite to i eksperimentisati sa najnovijim frizuru koje ste pronašli na Pinterest!

VIŠE: Vintage Updo kose Makeover

3. Ananas Your Hair

Za drugi dan kosa koja je još uvijek puna i živo, koristite ovu metodu koju je razvio predivan NaturallyCurly.com zajednice! Jednostavno koristite frizuru vezati kosu u visoki rep prije nego što odete na spavanje.

VIŠE: Kako Ananas Your Hair

4. Refresh Your Curls sa regenerator

Umjesto da potpuno Ponovnim kosu, pokušajte sprej na uređaj kao Aubrey Organics mora Trnika koji se ne ispire. Također možete jednostavno pomiješati jednu kašiku svoj omiljeni uređaj i vode u spreju. Sprej na uređaj je super za korištenje između šampona.

VIŠE: Kako koristiti ispire sa kose

5. Koristite suhi šampon

Ako je vaša kosa postaje masna i mlitavo brzo, suhi šampon može biti bolja opcija. To pomaže da se upije ulje i daju volumen nazad u kovrče. Šampon za suvo pranje će pomoći da se upije ulje i daju volumen nazad u kovrče. Odlazak dlake Pravila Volumizing suhi šampon ili Pssssst Instant suhi šampon za valovitu ili kovrčavu kosu.

VIŠE: Curly Njega kose: Dry Šamponi

Nemojte biti zarobljen u rep kolotečinu! Isprobajte ove savjete i podijeliti svoje vlastite komentarišući ispod.

load...