4 razloga zbog kojih proizvod nije radio za vas | BA.inspinre.com
Šminka

4 razloga zbog kojih proizvod nije radio za vas

4 razloga zbog kojih proizvod nije radio za vas

Ako pokušavate nove proizvode jednostavno istraživati ​​svoje mogućnosti i nahranite Junkie proizvoda navika, onda ovaj članak može biti nevažno za vas. Ali, ako ste u isprobavanju novih proizvoda, jer vaš trenutni arsenal nije do rame uz rame sa svojim očekivanjima, onda će vam pomoći spriječiti one razočaravajuće kupovine. Samo vi možete odrediti koji režim odgovara vašim potrebama, ali prije nego što impulsom kupiti ili izabrati nasumice (ili zato što na YouTuber rekao), razmislite o ovom četiri koraka.

Da li znate šta kosu voli?

Prije donošenja nove kupovine proizvoda, trebate pregledati liste sastojaka vaše trenutne proizvoda da vidim da li postoji nešto u skladu da je vaša kosa može biti reaguje negativno na. Ponekad je jedan sastojak i drugi puta da je čitav formulacije. Vaša kosa može odbiti kokosovog ulja, silikone, i mineralna ulja, i preispitivanje vaš trenutni režim može otkriti zajednički imenitelj. Ako ovo zvuči velika za vas, držati se gledajući u prvih pet sastojaka. Ako niste to još učinio, možete biti više puta kupuju proizvode sa sastojcima koji ne odgovaraju kosu.

load...

Uštedite novac i kupovati pametnije pokušavajući proizvode koji ne sadrže sastojke koji su u trenutnom proizvode mrziš.

Očekujete li nemoguće?

Ako niste zadovoljni sa svojim šamponom ili ulje, jer ne vlaže kosu, problem bi mogao biti ti, a ne proizvod.

Sredstva za čišćenje

Zadržavanje vlage je najveća briga za teksture kose i važno je da je ojačana na svakom koraku svog režima, ali ponekad naša očekivanja može se zagubio. Šampon je dizajniran za uklanjanje ostataka, gomilanje proizvoda, i višak sebuma - ne ostavlja kosu mekom i klimatiziran. Šamponi rade pomoću tenzidi i pH ravnotežu 4-7 koji podiže kosu zanoktica. Kada je podigao zanoktica, on će se osjećati za kosu ili grubljim nego što je to sa dubokim uređaj. Trebalo bi da! Mnogi naturals žale šampona sušenja kose, ali proces je sušenje u prirodi, kako bi se učinkovito ukloniti prljavštinu, zbog čega marke formuliše uređaj kako bi ponovo uspostavio vlage i zatvorite zanoktica. Jedna je stvar ako vaš šampon ostavlja svoj niti mat, ali ono što su u zabludi za suhu kosu je zapravo čista kosa. Ako ste u potrazi za šampon koji će ostaviti svoju kosu osjećaj kao da se odrekne duboko uređaj, koji se nikada neće dogoditi.

ulja

Većina ulja ne vlaže kosu; oni jednostavno pomoći da se zapečatiti u vlaga koja je već u kosi. To je najbolje da se koristi ulje prije ili nakon nanošenja Vaše dopuštenje-u uređaj ili losion. Oni nisu na snazi ​​kreme koje mogu biti isključivo nakon ispiranja isključili uređaj, tako da prije nego što odluči da li je ulje ostavljajući kosu suha i masna, razmislite o korištenju hidratantne kreme ili ostaviti u uređaj, ako već niste.

uređaji

Ako uređaj je na vaš trenutni spisak za kupovinu, a zatim razmotriti da li vam je potreban svakodnevno uređaj ili duboko uređaj, maska ​​ili tretman. Ako ste očekivali dugotrajnije koristi vlage, onda bi trebalo uzeti u obzir uključuju duboko uređaj, kao što je "sadrži dugotrajan, prodreti sastojaka korist The Strand iznutra pronalaženjem oštećenih područja i da ih punjenje kako bi se privremeno obnovu kose niti. "

load...