4 razloga da morate prestati da birate kosu | BA.inspinre.com
Šminka

4 razloga da morate prestati da birate kosu

4 razloga da morate prestati da birate kosu

Lom

Sve to se pojavljuju i krčanje čujete kada manipulirati vaša kosa točaka napetosti duž niti koja se nasilno razbijena. Ako niste spremni da nesebično podmazati suvo namotaja sa uljem i otpetljati od kraja do korena, onda predlažem da prekinemo misiju. Nasilna povlačenjem se prelomio kosu različite dužine duž vlasi. To će spriječiti vaše zadržavanje dužine i ostaviti vas sa percepcija da vaša kosa ne raste. Pobrinite se da koristite proizvode sa dosta klizanja kad god detangling ili manipulacije kosu da bi sprečili oštećenje. 

Suvoća

Izdajnički dokaz loma je prekomjerne suhoća. Kada se kosa lomi krajevi su iskrzani i Split, što ga čini izazov za vratila kosu da zadrži vlagu. Vremenom ovaj split putuje dužinu kose i uzrokuje više pucanja, klupka, i suhoće. Osim koristeći kvalitetne proizvode koji prenose vlagu u svojim nitima, smanjenje lomljenja će također pomoći da se smanji suhoće.

Preko Manipulacija

Održavanje izabrali afro je vjerojatno najteže za održavanje. Možete Ananas pranje i otići i ponovno okrenuti svojim obrtom outa u većim područjima, ali šta je afro? Ne možete efikasno Ananas izabrali afro i napora protresite ga ujutro. To će zahtijevati više branje osim grudica ne smeta.

load...

Nedostatak grudica

U cjelini "moja kosa izgleda drugačije kada je mokro u odnosu kad je suho" je obično kombinacija skupljanja i manipulacije. Osušite češljanja kosu će odvojiti prirodni clumpage da vaš niti stvoriti dok mokre, tako da ako pregib definicija je vaša želja, a zatim zaustaviti češlja dok suha. Važno je da se omogući kosu postaviti (tj suho), kao što je s malo ili nimalo smetnje; Ovo se odnosi na bilo koji stil. Za najbolji twist se na mokru kosu, sačekajte da se kosa osuši. Isto važi i za nisku kovrča pranje i otići.

Prije promjene svoj arsenal proizvod, istražiti koji stil i održavanje tehnike možete promijeniti. Proizvodi možda neće biti problem, jer lom često je rezultat mehaničkih i vlage pitanja.

Da li je vaša afro stil izaziva lom?

load...