4 načina za poravnanje i curenje prirodne dlake | BA.inspinre.com
Šminka

4 načina za poravnanje i curenje prirodne dlake

4 načina za poravnanje i curenje prirodne dlake

Moja kosa je tip 4c koji je najbolji način da to bude zaista pravo ili da se labave kovrče?

Odgovor

Često neke žene osjećaju 4c kosa je teško ili ograničena na stil izbora, ali to ne može biti dalje od istine! Oba ravna kosa i labave valova može se lako i sigurno ostvariti ako imate pravo tehnike. Tip 4c kosa je delikatna kao i svi teksturom kose. Ona žudi za vlagu i treba posebnu pažnju zaštiti pramenove, i sa odgovarajućim znanjem može postići bilo koji stil želite. Ovi tutoriali pokazuju kako lako može biti da se postigne ravna kosa i labave valova sa 4c kose.

Ispravljanje moja prirodna kosa

TheChicNatural dijeli video o tome kako je ona ide od kinky na ravno sa malo ili nimalo truda i minimalnu topline. Ona preskače fen rastezanjem kosa joj je noć prije i što mu omogućava da prije nego što se osuši stan peglanja sljedeće jutro. Možete vidjeti cijeli proces i ona deli kojoj temperaturi ona koristi na željezo, tako da znate točno kako to radi. Donošenje Flat Iron samo jednom na svakoj sekciji kako bi svjetlo topline aplikacija i ne oštećuju, ona završava sa super, ravna kosa koja je spremna na sve.

load...

Ispravio 4c kosu bez topline

Uvijek postoji više od jednog načina da se stvori stil i Jessica Pettway odlučili za udarac za kosu da pomogne ispraviti joj uvojcima prije ravno peglanje. Ona je također dobiva elegantnim uvojcima s njom prolazi stan željeza samo jednom na svakoj sekciji, a ona krediti peglu za obavljanje takve sjajan posao. Jessica također govori o temperaturama ona koristi na svoju kosu i prikazano kako joj je kosa ima kretanje i sjaj.

Labave valova na 4C kosu

Ako se željeni labave valova, onda je ovo veliki video na samo kako se to radi. JanetMonfrèt počinje sa udarcem osušenu kosu i sekcije ga prije hidrataciju i nanošenja flexi šipke. Njen srednja sekcije su savršene je veličine za ovaj izgled koji traje malo vremena za pripremu. Ona daje korak-po-korak upute (dole u smjeru vjetra kosu oko flexi štap), tako da na kraju s malo ili nimalo frizz. Ona završava sa seksi, veliki valovi koji imaju pokret i sjaj. Savršeno za bilo slavlje.

Muke plaže valova na 4c kosu

Sada imamo Jessica Pettway ponovo da podeli svoje uspravi uvojcima i stvara plaže valova. Ovaj bezbrižan stil koristi ništa više nego prstima, a neke igle Bobby. Tako je! Ona stvara ovaj izgled sa što naše majke i bake zove pin kovrče. Savršen je za malo uvijen, labavije talas koji je pun, pokretne i zabavno. Ovaj izgled je seksi i jednostavno.

load...