4 brenda koje imaju i profesionalne kolekcije | BA.inspinre.com
Šminka

4 brenda koje imaju i profesionalne kolekcije

4 brenda koje imaju i profesionalne kolekcije

Koje marke ponuda

Nisu svi kovrdžav žele najjeftiniji opcija cijelo vrijeme. Da, mi volimo jeftino, ali ako ste skloni da više prirodnih sastojaka ili ako ste profesionalni frizer, onda u apoteku da svako kupi možda neće biti optimalan za vas. Pružanje odvojene drogerija i profesionalne linije izgledaju kao rastući trend a, kao što više kompanija čine svesnu odluku da daju više opcija za više kovrdžav.

Lokne

Lokne je nekoliko stavki za obe linije kao neke stavke mogu se naći na Target, dok drugi mogu naći samo na svoje web stranice ili online trgovinama poput CurlMart. Jedan od takvih linija možete samo naći na njihovom sajtu će biti prikupljanje Cashmere Curl. Kolekcija Curls Cashmere Curl caters za kovrčave koji voli raznovrsnost u svom stilu, ali zna da mora koristiti prave proizvode da zadrži uvojcima jaka i zdrava. Postoji Cashmere Curls ovlaživač i Cashmere Curl Jelly Curl definirac, koji su oba formulirana sa čistim ekstraktom kašmira koju se vjeruje da popravi oštećenih lanaca i poboljšati elastičnost vraćanjem osiromašenim keratin. Još jedan proizvod kao da je naplata će biti Curls Champagne & Caviar Curl Elixir, koji ima šampanjac grožđa i kavijar ekstrakata.

load...

Dizajn Essentials  

Dizajn Essentials je prirodni sistem za njegu kose koji služe svim vrstama kovrče, ali ako želite da probate njihove profesionalne proizvode, onda ćete morati da se obratite distributeru ili često salon koji ih koristi. Imaju Design Essentials Salon za njegu kose sistem sa proizvodima koji se kreću od njihove Honey Crème vlage zadržavanje uređaj šamponi na DEEP Fortifying tretman.

Ouidad tretman  

U Ouidad Kraljica Curl linija je omiljena među mnogim kovrdžav, ali da li ste znali su imali neke ultra-moćan proizvode tretman koji će napuniti esencijalne proteine ​​i amino kiseline kosu treba izgledati i osjećati se zdravo? Postoji Ouidad tretman za Curl Restoration terapija koja je termički aktiviran i radi na nivou kutikule za vraćanje proteina i aminokiselina nivo vaše kose. The Curl Oporavak istopiti Extreme Repair maska ​​će vratiti osiromašenog lipidne barijere kose i Ouidad vlage Lock ispire stvara uravnotežen, prozračna temelj vlage za kosu.

SheaMoisture  

SheaMoisture Professional je nova linija profesionalnih proizvoda za njegu kose koji su napravljeni od prirodnih i certificiranih organskih sastojaka. Svrha ove linije je da se stilisti ono što im je potrebno da se brinu za fizička i kovrdžave tekstura svog klijenta. Postoji osam proizvoda u ovoj kolekciji od vlage infuziju šamponi na jarke boje sjaj glazure. Očekujem da ću uskoro vidjeti ovu liniju u nekim salonima.

Koristite li profesionalni ili drogerija proizvode? Mogu vam reći je razlika?

load...