3 valovite proizvode za kosu koje su vam potrebne | BA.inspinre.com
Šminka

3 valovite proizvode za kosu koje su vam potrebne

3 valovite proizvode za kosu koje su vam potrebne

Pokušavao sam neke nove valovite kose proizvoda i drago mi je da se ovdje prijaviti moje rezultate! Pokušao sam kroz AG Volume pjena, Jessicurl Gelebration sprej, i DevaCurl B'Leave-In Curl Boost. Hajde da ide tako možemo naći neke nove proizvode za isprobati!

Jessicurl Gelebration sprej

Sve u svemu, Jessicurl Gelebration sprej dobro radila za moju kosu. Ne morate učiniti ništa drugačije kada frizuru s ovim proizvodom, tako da bi voleo da iz tog razloga. Mirisalo je dobro i dobro držao talasa. Jedina mana za mene je bilo da mi je dao isti hrskave mokar izgled koji sam uvijek pokušati izbjeći. Takođe, nije bila odlična u pripitomljavanje moje kovrče što je ključno za me.By na kraju dana, takođe sam primetio da mi je kosa bila malo više ludi nego ukroćena. Ovisno o izgled ćete za, vi ćete voljeti ovaj proizvod ili neće biti baš za vas.

load...

AG Foam bestežinski regenerator

Sljedeća imamo AG pjena bestežinski regenerator. Ja sam zaljubljen u ovo! Ovo je bila savršena lagan proizvod na korištenje koja je dala moja valovi odličan čekanje. Opet, ne morate da promenite normalnu rutinu da biste dobili najbolje rezultate od ovog proizvoda. Takođe pod kontrolom moje kovrče bez da mi je kosa su mi teške, a najbolje od svega... Ne mokar izgled! Malo ovo ide dug put, što je još jedna velika mogućnost za to. Za one koji vole svoj proizvod u trajanju što je duže moguće zbog štednje neki dodatni novac, to bi moglo biti idi na proizvod za vas.

DevaCurl B'Leave-In

Konačno imamo DevaCurl B'Leave-In. Jedna stvar koju sam naučio o ovom valovite proizvod kosa je da je više je bolje. Kao wavies, navikli smo da misli da je više proizvod imamo u kosi, teže će to biti. Ali sa DevaCurl, možete koristiti dosta sve preko glave. Kad sam koristiti DevaCurl, moram da oblikujete svoju kosu drugačije, pa ako ste u potrazi za promjenu svoje navike malo, slušajte.

DevaCurl najbolje radi kada koristite svoje niske-Poo i jednim uslovom, pa možda želite probati da sa B'Leave-In. Kada sam uslovljavaju da SCRUNCH moja kosa sa uređaj u, a onda radim svjetlo ispiranja. Jednom sam ispran, nisam okrenuo glavu iznad i koristiti peškir da se malo vode iz moje kose. Onda sam kaput moja kosa sa B'Leave-u i SCRUNCH daleko.

A plus na B'Leave-In je ako vam se sviđa hrskave izgled možete ga ostaviti na miru kad se tušira. Ako želite više labave talas koji ne daje vam da je vlažan, hrskavi osjećati ti samo nastavi scrunching kosu sa dlanovima ruke dok se opušta se. To je magija! Za mene ovo nije odličan proizvod za spavanje samo zato što izgleda kao moja kosa može biti prljava. Ne izgleda tako, ali čini leglo tamniji od moje prirodne boje daje joj prljave izgled. Za isti dan kosu ovo je fantastičan, iako!

Gdje da ih

Komentari proizvoda za kosu može napraviti za dosadan blog, ali sam hteo da prenese nekoliko proizvoda možete lako pronaći u CurlMart koji će raditi čuda na valovima. Takođe sam dobiti DevaCuut nedeljno-i pol dana, pa pogledajte moj video! Do tada, isprobajte ove valovite kose proizvoda i pustiti mene znati što mislite o njima! Također javite mi ako imate bilo kakvih pitanja o bilo čemu valovite posebno, a ja ću ti pomoći najbolje što mogu! Do sljedeći put, dalje maše!

load...
load...