3 trikova za tretiranje vaših kravlji | BA.inspinre.com
Šminka

3 trikova za tretiranje vaših kravlji

3 trikova za tretiranje vaših kravlji

Oktobar nije samo mjesec promjene vremena, to uključuje i Halloween kostime i trik ili lečenje. Uz sve te stvari na umu, odlučio sam da se bavi za kosu, hladnjak Vrijeme tretiranjem moja kosa na nove proizvode i nove kombinacije proizvoda.

1. Koristite čišćenje uređaji

Moj prvi promjena je početi koristiti za čišćenje uređaja za zajedničko pranje. Sam koristio svakodnevno uređaj za to, ali uz kosu vremenskim sam želeo da dodate više vlage u moju kosu. Takođe sam želio čišćenja uređaja, a možda i pratiti s uređaj ako je potrebno.

U ovom trenutku, Ouidad Curl Co-Wash je moja omiljena. Obično svaki proizvod koji koristi riječ "čišćenja" da to opišem odmah me oklijevati u strahu da je moja kosa će se to oduzeti, isušena osjećaj nakon što sam ga koristiti. Ali ovaj proizvod je bilo iznenađenje. Bilo je hidratantna i samo sam napravio brz uređaj zatim isperite Elucence vlage balansirajući regenerator. Moje kovrče zaista moraju biti vrlo hidratizirana u jesen i zimu, tako da je ovo udvostručuje se proizvoda radio za mene.

load...

VIŠE: čišćenje uređaji

2. Izmijeniti Ostavite-u-uređaji

Drugi promjena sam napravio je bio da se pokuša modificirati Kinky-Curly Knot Danas, moja omiljena odsustvo-u uređaj. Osećao sam se kao KCKT potrebno malo više vlage, a ja zaista ne želim da se za drugačiji odmor-u proizvoda. Da, ja sam smešno vezan za KCKT. Odlučio sam da ću eksperimentirati sa dodavanjem malo ulja na nju. U prošlosti sam imao nula sreće sa uljima. Oni ni vagati moju kosu ili razbijanje grudica sam radio tako teško dobiti. Razmišljao sam miješanjem ulja kod moje odsustvo u uređaj, možda bih mogao dodati neke potrebne vlage u moje moje lokne bez potrebe da se prebacili na drugi proizvod.

Pokušao sam nekoliko različitih ulja i imala najbolje rezultate sa Ouidad Mongongo ulja. Sipao sam uobičajene količine KCKT u mom dlanu. Onda prska dva mala pumpi Mongongo nafte u centru na KCNT i protrljala dlanove. Scrunched sam mješavinu u kosu i odmah mogao reći da je to radi. Dobra grudica se događa, i moja kosa osjetio glatka i hidratizirana. Pratio sam sa mojom omiljenom mousse trenutka, Herbal Essences Totalno Twisted Curl Jačanje Mousse.

VIŠE: Ostavite-u-uređaji

3. Alternativna Deep uređaji

Treći promjena koju sam napravio je da počne naizmjenično mom dubokom uređaja. Uvijek sam duboko uslovljena jednom mjesečno sa proizvodom koji ima puno proteina u njemu. Curl Junkie Repair Me! je jedna od mojih omiljenih. Ali sam mislio, zašto ne duboko stanje dva puta mjesečno tokom jeseni i zime? Nisam htio da napraviti još jedan tretman protein, bojeći se da će moja kosa postati krhki. A jednom mjesečno doza proteina je dovoljno, pa sam odlučio dodati vlagu bogat, proteina slobodno duboko uređaj svojoj rutini. Onaj sam imao najbolje sreće s bilo Spiralni Solutions Duboko Decadent hidratantni tretman.

Uzbuđenje koristeći dobar proizvod kosa je gotovo jednako dobar kao i Almond radosti koje sam uvijek uzeti iz moje djecu Halloween bombona gomilu.

Šta trikovi da li koristite promijeniti svoje navike i tretirati vaše lokne ove jeseni?

VIŠE: Kako napraviti kovrčavu Lioness Costume

load...