3 trenutke kose koje su mi promijenile život | BA.inspinre.com
Šminka

3 trenutke kose koje su mi promijenile život

3 trenutke kose koje su mi promijenile život

1. Idi Step, Izbjegavajte Skupljanje

2. Stay Twisted

Ja twist moja kosa svaku noć i razotkriti ujutro nositi twist, ali na dane kada pada kiša, svaki kovrčava djevojka zna da je to recept za katastrofu. Bilo je jako kišno nedeljno u proljeće i znao sam da ako ja uzmem gdje im je na kišni dan, a onda odlaze na posao, ja bih imati veliki puf loptu na vrhu glave prije nego što sam mogao i učiniti svoj put na mom stolu. Vlaga u zraku su smrtonosnim kombo za preokret van. Dan za danom vrijeme je bilo vlažno i iz tog razloga sam napustio svoju kosu u obrtima.

Konačno, jednog jutra sam se probudila cvrkut ptica i upravo sam nove kiše pravopisa bila gotova. Sunce je sijalo svijetle i nisam mogla konačno uzeti moju kosu i nositi ga u moj stil potpis. Na moje iznenađenje definiciju u mojoj twist od bilo tako kovrčava za razliku od svega što sam ikad prisustvovao na glavi. Budući da je pregib definicija bila zaključana u tako dobro, bio sam u mogućnosti da idem u krevet za tri uzastopna dana bez ponovnog-twist mi je kosa na sve. Vremena za uštedu noću bio san da se ostvari.

load...

3. 8 minute raščešljavanje Secret

Moja poslednja aha kosa trenutak dogodio dok u frizerski salon. Tokom posete Oh My Heavenly kosu (OMhh) Salon u Brooklynu, Diane Bailey razvezane sve svoje prljave kose u manje od osam minuta, ozbiljno. Izgledalo je kao da me je jedva dotakla na sve, ali ipak svi moji debeli kalemova bili potpuno zaplet besplatno. U nevjerici onoga što se upravo dogodilo, pitao sam Diane "Da li ste bili u mogućnosti da tako brzo otpetljati moju kosu?", Objasnio je Diane, "Nekada sam detangling koktel napravljen od vode, uređaj i ulja. Ovo izmišljotina vlaži, omekšava, i dodaje pravu količinu klizanja za kosu, dopuštajući mi da temeljito otpetljati bol kosu besplatno i brzo. "Bila sam u šoku. Prije ovom trenutku, ja bih provesti i do sat vremena pod tušem detangling mali, sav mokar sekcije kose koja je bila okupana klizav uređaj, ali nikad nisam mislio da se miješaju u vodu sa mojim uređaj u spreju sa nekim dodao ulje i otpetljati prije pranja. U videu ispod, ja pokazati kako sam napraviti moju detangling koktel.

Dijele neke od trikova, tehnike i alati koji su promijenili režim zauvijek.

load...