3 transformacione frizure da iznesete svoj alter ego ove godine | BA.inspinre.com
Šminka

3 transformacione frizure da iznesete svoj alter ego ove godine

3 transformacione frizure da iznesete svoj alter ego ove godine

Desno oko tog vremena, nekoliko tjedana nakon što je nosio cvrčanje vruće šljokicama haljinu na NYE stranke kako bi u novoj godini, gravitacija izgleda postavljen u, i moj ego je pucao. Trenutni izazovi na početku ove godine izgleda kao iste one koje sam tussled na prošlu godinu. Nostalgiju moje nove članstvo teretanu i posvećenost Six Pack početi nestajati kao Lil Boosie šišanje. I čini mi se da izgubim zamah na sve nove ciljeve koji su bili na katapultirati nova ja. Ovo je vrijeme kada sam izvadio go-u svijetle narančastom knjigu Mark Manson pod nazivom "Suptilni Art of Not Giving AF * @!"

Iz nekog razloga, dajući Zero F je uz sam rub moram nastaviti napadali svoje ciljeve za novu godinu. To je odličan način da se hrabro obnovi uzbuđenje, a to zahtijeva uspostavljanje nove otpadnik alter ego za izjednačenje gore. Ja to zovem moja "Mizz Bad & Boujee Gucci Clark." Imate jedan previše! Dajte joj ime i pusti je na volju jer je ovo neustrašiv persona je svoj krajnji utikač u ostvarivanju sve svoje snove. Ona je oličenje žive od svoje najbolje sebe. Ona izlaže svoj najotresitiji i najčistije izraza. Ona može biti pozvan da se pojavi i pokazati se na licu mjesta, a njen konačni oblik izražavanja nesputane ljepote i povjerenje je transformacijski nove kose Slay!

load...

Alter Ego dlake Transitions

Mi nikada ne bi trebao osjećati krivim zbog pritiskom na tipku RESET na naš pristup god želimo u životu. Da nastavi više, moramo briga i dati nulu Fs o mnogo više. I ne postoji ništa kao hrabar uvod u svoj novi alter ego od žestoke novi transformacijski izgled kose u blizini početka godine da stavi sve na najave. Ono što je najvažnije, ti idi na to sa svojim krajnjim rivalom čija ljepota se takmičite sa svaki dan... U ogledalu.

Tako da je moj primarni preporuku transformirati vaš izgled obnoviti novu vam je "DO obratno!" Govorim obrnutom kao Diddy vožnje bijeg sa Biggie u Hypnotize video. Ići sa novim izgledom koji je sve ostavio ako si daleko desno i obrnuto. Kao što je rekao Will Smith, "Najbolje stvari u životu su na drugoj strani straha." Dakle, najbolji alter ego u životu je na drugoj strani naše sadašnje frizure smo bili samozadovoljni s.

Classy vs. Sassy

Ako imate klasičnom stilu, idite sassy. Odličan način da se to uradi je dodavanjem nove egzotične boje poput blorange ili nešto slatko i zavodljiva da radi za vas. Polufinalu i Demis su odličan način da isprobate bez stalnog obaveza. Zatim okrenite da bob u amo-jastreb kao alter ego viče #yolo. Sa druge strane, ako ste se dešava teško s vrućim bojama i nervozan kovrdžave stilova, dati im da klasični bob ili ravna, elegantan Updo da znaju da si još krajnji dama.

Long vs Short

Duga kosa ne zanima, kratka kosa ne bulji. Ni jedan dosadan ako ga promijeniti na njih. Postoji vrlo malo stvari kao seksi i hrabar kao kada je žena sa dugom kosom pojavi sa toplim vintage Halle Berry / Nia Long pixie. I ono što je jednako šokantno? Kada Halle ili Nia hoda po crvenom tepihu sa dugom kosom sve do kraja leđa.

Dakle, ako nosiš kosu dugo, pokušajte žestok rez sa nekim hiljadugodišnje njuh! Znam da žene više od pedeset koji su izgledali tako dobro kada se šišaju, obrijao svoje strane, i začinjena sa loša devojka deo. A ako nosite kratku kosu, to je toliko zabavno igra u svijetu ekstenzija. Bilo da je brazilski valovit ili Salon PK True & Pure Tekstura Layla Curl... Možete igrati sa svim volumena Rapunzel i dužinu koju želite.

load...

Teksture vs Straight

Za moju naturalistas koje su ide snažno obećavajući jedini odanost prirodnu kosu pokret zastavu za godinu dana, ili čak i više od pet godina - već ste dokazali svijetu da vaša tekstura je predivno. Nema sramote u isprobavanje ravan izgled i omogućava svojim pre-veliki odrezak alter ego napraviti izgled cameo u 2018. Pokušajte idući od Kinky-Curly ugasiti.

A ako ste ravno držanje kose, ali si gledao Issa Rae raznese dok grli joj teksturu, zajedno sa mnogim drugim sistas, traže svoju prirodnu kosu put promašiti se i osvojiti natrag svoju Lawrence... Ili da ga super ljubomoran!

The New dlake industrije u 2018. Godini

Prošle godine bila je još jedna neverovatna godina za prirodnu kosu. Svuda si pogledao, od mainstream reklama na NY Fashion Week, prirodna tekstura je bio ispred i centra. To će se nastaviti... Za neke. Ali, dok 2017 je bila godina za otkrivanje sebe kroz našu kosu, u 2018. Godini smo posjedovanje naše istine. Što znači mnogi od nas su shvatili popularne prirodne frizure smo vidjeli na našim omiljenim blogerima, ne može biti najbolji izgled ili režime održavanja za neke od nas. I mi smo u redu s tim.

Pa ćemo početi vidjeti mnogo više ravna kosa i niz stil raznolikosti. Setova najnovijih industriji radio sam na bio ljepotu kraljevski tutnjava mješavina prirodnih i ravnu kosu. U 2018. Godini niko frizuru će monopol na tržištu. Bobs, ekstenzije, kinky-kovrdžava, tex-LAX, pletenice, mokar i GOS, pa čak i punu pravo Relakseri će svi imati na njega.

Glavno pitanje će biti kojih će jedan svoj vlastiti vrlo Alter Ego odabrati da ubije? Koji god stil da je, ne boriti....own to! Neka vaš sopstveni "Mizz Bad & Boujee Gucci Clark" komandu novi izgled kose za novu vas godine! # 2018DoYou

Pa šta ljuljanje 2018.?

Javite nam se na Facebook!

load...