3 stvari koje vaš kondicioner treba da uradi za vas, prema frizeru | BA.inspinre.com
Šminka

3 stvari koje vaš kondicioner treba da uradi za vas, prema frizeru

3 stvari koje vaš kondicioner treba da uradi za vas, prema frizeru

Jeste li ikada kupili uređaj koji je vrlo preporučljivo, a kada ste pokušali kod kuće je pala ravno na sve što je obećao? Boli me još više kada je uređaj bio skup, a vi osjećate kao da niste dobili svoj novac vrijedi.

Prije nego što kupite novi uređaj morate obratiti pažnju na sastojke i misliti o tome koliko imate vremena da bi se uređaj za obradu, kako bi se tvoja kosa da se osjećaju nakon uređaj se ispere, koju vrstu stila želimo da postignemo. Ovdje je vodič za pratiti prije nego što kupite svoj sljedeći uređaj.

Oni bi trebali biti izglađivanje

Ako ste u potrazi za uređaj za korištenje kada želite da nosite teksturom kosu ravno, trebate pogledati na sastojke koji će spriječiti oštećenje topline i vlaže kosu kao dobro. Dobra alkoholi kao što su cetil alkohol i stearilni alkohol su poznati vlaže i stanja kose. Amodimethicone će pomoći u sprečavanju oštećenja od vruće alata, dodajte sjaj, a ne uzrokuju nagomilavanje. Cyclomethicone, što omogućava uređaj za širenje na kosu lako, omekšava kosu bez vaganja dolje i pomaže drugim sastojcima uređaj da prodru u kosu. Smoothing uređaja s ovim sastojci su:

load...
  • Joico Smooth Cure šampon
  • Moroccan Oil maska ​​za glatku kosu

Oni bi trebali osigurati klizanje

Ako vam je potreban uređaj koji se bori protiv zaplete i zalihe vlage koji traju nekoliko dana, tražiti sastojaka kao što su behentrimonijevog methosulfate, što je uređaj agent koji pruža balzami sa efikasnim detangling svojstva i omogućava kosi da imaju elastičnost. Glicerin djeluje kao vlažilac i ovlaživač u uređaja i ulja jojobe i karite maslac pomaže da se ublaži i zadržava vlagu. Uređaja koji sadrže ove sastojke su:

  • Macadamia Ultra Rich njegujuća maska
  • Jane Carter nutrijenata Hidratantni regenerator koji

Oni treba da prodiru u kosu bez topline

  • Za kovrčavu kosu, balzama prodiru i adsorbuju bolje kada koristite topline. Ako nemate vremena da se koristi sa kapuljačom za kosu, kuhalo za vodu, ili kapa električne tretman za obradu uređaj, pokušajte uređaj poput Aquage Biomega Intenzivni regenerator. Ovaj uređaj ima kokosovo ulje, koje je poznato da se brzo apsorbiraju u vlakna kose za pružanje ultra-hidrataciju i sjaj. Mango sjemena maslac pruža odličan izvor omega-3 i omega-6 daje elastičnost i omekšava zanoktice za silkier kosu.
  • Joico Moisture Recovery Treatment balzam ima butilen glikol i sorbitol, koji pružaju klizanja i spriječiti gubitak vlage.
  • Također možete koristiti Joico Moisture Recovery Treatment balzam i Aquage Biomega Intenzivni šampon za frizure potrebna jaka čekanje Styler, koji će pomoći spriječiti dehidraciju vaše kose.

Šta sastojci ti tražiti u uređaj? Kako oni poboljšati zdravlje vaše kose? 

load...