3 savjeta za sušenje talasene kose | BA.inspinre.com
Šminka

3 savjeta za sušenje talasene kose

3 savjeta za sušenje talasene kose

Kosa sušenje može biti najštetnije deo svake režima kose. Heat teško pogodio na valovima i ima i kratkoročne i dugoročne negativne efekte i vrući zrak direktno uzrokuje kovrča i dosadan izgleda kose. Evo tri načina za nježno osušite valova, bez oštećenja.

Savjeti za sušenje valovitu kosu

1. Pat suho

Ovo je očito najlakši i najzdraviji način da se osuši svoj valova. Najduže, sušeno sam kosu trljanjem gore-dole sa grubom peškir.

Onda sam saznao o štetnosti ovih ručnici (da ne spominjem moju metodu trljanje moja kosa suva) imao na vratilu kosu. Oni uzrokuju lom i Frizz - oba od kojih nisam htio za moju kosu.

Prebacio sam se na mikrovlakana ručnik i nikad se vratiti. Mikrovlakana ručnici su nježna na vlasi kose i nevjerojatno upijajuće, tako da je lakše potapše osuši. Tapkajući suho je poželjan način jer ne slomi kosu.

load...

VIŠE: Kako suhu kovrčavu kosu

2. Feniranje

Prema nekim tvrdnjama, feniranja zapravo može biti zdraviji za kosu od sušenja zraka. Razlog za to je da kosa bubri kad god dođe u kontakt s vodom, čime se vrši pritisak na proteinima kosu da ostanu netaknuti.

Što više vremena vam omogućiti kosu da bude mokra, veći pritisak se primjenjuje i više štetan je na kosu. Ja bih da vidim dokaz prije nego potpuno se slažem sa ovom teorijom, ali stvar je u tome da postoji zdrav način da se sušiti kosu.

  • Neka vaša kosa osuši prirodno dok je oko 70-80% suhe.
  • Koristite cool postavku na fen. Ako nemate cool postavke, koristite medij postavke.
  • Feniranje kose, pazeći da zadrži kosu dobro šest centimetara. Što je bliže toplote je sa kosom, veće su šanse vaša kosa će biti oštećen je.
  • Uvijek zadržava vlagu vaše kose s hranjivim serumu ili ulje za kosu. 

3. Koristite difuzor

Ako vaš talasi su malo previše krhka za ravno tok fen, probajte kosu difuzor. To je odličan način da brzo osušite valova dok ohrabruje više pregib definicije. To je i bolji način za feniranje teksturom kose.

Difuzor usporava brzo tok toplog zraka od strane rasprostire na veću površinu, čime se smanjuje količina toplog zraka dodiruje svoju kosu i smanjenje kovrdžanja jer remeti pregib mnogo manje.

Prsti na kosu difuzor također pomoći svojim valovima da se formira prekrasna spirale da se gotovo može proći za kovrčavu kosu!

Isprva, koristeći difuzor može biti dosadno - to traje nekoliko pokušaja da savladate to. Ali ako slijedite ove savjete za Curly Suzy, možete postati profesionalac u nema vremena.

  • Stavi svoj omiljeni kose Styler na ranije širenje.
  • Koristite medij postavku na sušilo za kosu.
  • Drži glavu naopako za maksimalnu jačinu zvuka.
  • Scoop je kosu, scrunching kosu do skalpa sa difuzorom.
  • Rad u sekcijama dok vaša kosa je oko 90% suhe.
  • load...

VIŠE: kako se koristi difuzor za kovrčavu kosu

load...