3 savete za pranje talasaste kose | BA.inspinre.com
Šminka

3 savete za pranje talasaste kose

3 savete za pranje talasaste kose

Kao 2c valovit, otkrio sam u proteklih godinu dana koliko je važno za mene da očisti moje talase. Moja kosa je izuzetno sklona kovrča i nagomilavanje zbog moje potrebe da se koriste neki teži proizvode u ljetnim mjesecima. U moj pokušaj da se bore kovrče, otkrio sam neke metode koje rade najbolje za kontrolu moje kovrče kao i očistiti kosu.

1. Co-pranje

Co-perite često. Iznos ko-pranje potrebna će varirati, jer nisu svi pere kosu svaki dan, ili čak svaki drugi dan. Vaš valovite tip kose će također faktor u "službeni" iznos potreban. I obično ko-perem kosu tri puta tjedno, ali sam i to uzimajući mokro šest dana u tjednu, jer to je ono što moj trenutni trening rutina je. Ostala tri dana u tjednu kada radim, ja oprati ga sa šampon jedan od onih dana, ili ga vlažnim i učiniti pranje vodom. Co-pranje će pomoći u sprečavanju kovrča i suhoće koje mogu uzrokovati.

load...

2. Razjasnite

Iako sam dao ga u prvoj metodi, korištenje razjašnjavanje šampona. Prirodnih ulja proizvedena od strane vašeg vlasišta, kao i gomilanje proizvoda može se distribuirati lakše kroz valovite kose u odnosu na kovrče koje su jače. Razjašnjavanje šampona su odličan način da se nježno ukloniti one ulja i naslage na dane kada vam je potreban odmor od uređaj. Moj omiljeni šampon je Carol kćer Rosemary Mint šampon. Ne samo da miriše neverovatno, ali isto tako ostavlja mojoj kosi osjećam se odlično, bez naizgled suha. Ja koristim šampon oko dva do tri puta mjesečno, ali naravno količinu proizvoda koje koristite na svoju kosu na dnevnoj bazi će odrediti koliko često morate koristiti clarifier.

3. Očistite kožu glave

Obratite pažnju na to kako perete kosu. To možda ne zvuči kao tehnički način, ali to će učiniti veliku razliku. Ako imate talasastu kosu i ko-pranje češće nego ne, vaša kosa može izgledati prljavo i osjećati teška, ako ne u potpunosti isprati uređaj iz kose. Još jedan način da se pomogne svoj proces čišćenja je koncentrirajući na koži glave. Tako je lako staviti šampon ili uređaj u, piling za drugi, a zatim isperite. Umjesto toga, usredotočite se da koristite svoj proizvod čišćenje izravno na koži glave i masirajući proizvod u vrhovima prstiju da bi se oslobodila nečistoće i naslage. Pobrinite se da temeljito isperite kosu, a vi ćete biti na putu za uživanje čistije i zdravije kose.

Ako imate bilo kakvih savjeta za čišćenje svoj talasa, ostavite komentar ispod i dijeliti znanje. Smisli nešto što čini tako jednostavno kao čišćenje vaša kosa može zaista biti teško, tako da što više ideja i sugestija proizvod na bolje!

Žele više?

Uhvatiti Wave, Ostavi sitnog

Struktura dlake

5 dlake Alati za valovita i kovrčavu kosu

load...