3 Predivna djeveruša frizura za kovrdžavu kosu | BA.inspinre.com
Šminka

3 Predivna djeveruša frizura za kovrdžavu kosu

3 Predivna djeveruša frizura za kovrdžavu kosu

Se traži da učestvuje u vjenčanje svog prijatelja kao djeveruša je divna čast. Ali često, to također znači da nosi istu haljinu i sličnu frizuru sa drugim djeverušama. Iako je zabavno igranje dotjerati za svog prijatelja veliki dan, to može doći do biti izazov ako se nađete da je jedini kovrdžave kose djeveruša i imate oblačenja da i dalje pridržavaju.

Da biste odgovorili na ovo pitanje, stavio sam zajedno tri različite frizure (svaki dolazi sa tutorial) koje vam omogućavaju da nosite kosu u svom prirodnom stanju dok gledate elegantan u isto vrijeme. Svaki od ta tri frizura je vrlo jednostavan, a vi ćete biti u mogućnosti da oblikujete lokne na ovaj način sebe - nema potrebe da vidi frizer i trošenje novca na dobivanje odgovarajućeg djeveruša frizuru!

1. Elegantan pola podignutom kosom

load...

Nošenje kovrče u pola Updo je najjednostavniji oblik frizure. Ako idete za pola Updo, preporučujem koristeći kristalnu hair clip da ovu frizuru izgleda još elegantnije.

Morat ćete:

 • 1 kristal hair clip

1. Twist malo dio lokne sa prednje strane, odmah pored vašeg rastanka liniju. Da biste spriječili kovrča, samo zgrabi cijeli grudve kovrče. Ponovite to sa druge strane vašeg rastanka linije.

2. Donesite oba twisted sekcije na leđa.

3. Konačno, osigurajte ih sa svojim kristalno hair clip.

2. Jednostrana cvjetni frizuru

Doing pola Updo na vrućih ljetnih dana možda neće biti vrlo privlačan ideja. Da i dalje moći nositi većinu svog kovrče dole, predlažem da napraviti jednostrano frizura (na ovaj način nećete imati kovrče leži na vratu izaziva vam dodatni toplote).

Morat ćete:

5-6 Bobby igle

 • 1 cvjetni ili kristal hair clip
 • Opet, u zavisnosti od stila vjenčanja, nositi kristal hair clip da izgleda više prikladno za ovu priliku.

  load...

  1. Donesite sve vaše kovrče na jednu stranu.

  2. Da biste bili sigurni vaše kovrče ostanu na jednu stranu, zavrnem kovrče kao što je prikazano na gornjoj slici i pričvrstite ga s nekim igle Bobby.

  3. Da popravim uvojci na jednu stranu, preporučujem koristeći nekoliko Bobby igle. Stavite ih u od vrha do dna, na ovaj način će najbolje ostati u frizuru.

  4. Nakon što ste riješili vaš uvojci na jednu stranu, uzmite mali dio od tik do vašeg rastanka liniju. Da biste spriječili kovrča, pobrinite se da traje samo cijeli grudve kovrče.

  5. Donesite ovom delu tamo gde ste popravili uvrnute sekcija i pričvrstite ga s nekim igle Bobby.

  6. Dodajte cvjetni ili kristal snimak pretvoriti ga u savršen djeveruša frizuru!

  3. Stilu-up rep

  Volite li nosiš kovrče u rep? Ako je tako, to frizura je jednostavan način da oblikujete svoj uobičajeni rep i čine ga vjenčanje spreman dodavanjem slatku glavu bend i pokrivaju kosu kravatu.

  Morat ćete:

  1 traka za glavu

  1 kose kravatu

 • 1 šnalica
 • 1. Uzmite elegantan za glavu i stavite ga u svoj kovrče kao rajf sa svojim rastanak linije i dalje biti vidljivi.

  2. Da biste sakrili strane glave benda, uzeti neke kovrče s obje strane vašeg rastanka linije, ali pazite da ne povuku previše kovrče, jer to može uzrokovati za glavu za kretanje unazad.

  3. Izvucite vaše kovrče leđa i stavio ih u rep.

  4. Da biste sakrili kose kravatu, koristite malo kose kravatu za rep. Onda uzeti mali dio kovrče iz donjeg dijela vašeg rep.

  5. Twist ga oko kose kravatu, a zatim popraviti kraj sa ukosnicu. Ako imate problema popravljao, pročitajte ovaj veliki tutorial o tome.

  Kako se nosite kovrčava kosa vjenčanje svog prijatelja?

  load...