3 najbolja načina za uklanjanje kravlje kosu kosu koja je na čelu | BA.inspinre.com
Šminka

3 najbolja načina za uklanjanje kravlje kosu kosu koja je na čelu

3 najbolja načina za uklanjanje kravlje kosu kosu koja je na čelu

Jedan od mojih najmanje omiljeni dijelovi dana pranja otpetljava.

Zašto? Zato što sam tender glava - pokušavaju se češlja kroz čak najblaže klupko boli kao pakao.

Naučila sam da dva puta tjedno perem kosu kako bi se smanjio nelagodu, ali ovo su neke od metoda koje olakšavaju:

  • Kokosovo ulje: Ponekad, ja koristim kokosovo ulje kao pred-poo, ali isto tako čini odličan Detangler. Počevši na malim sekcijama, ja glatka veću količinu kokosovog ulja u moju kosu dok ne bude zasićena. Što je više zasićena je, lakše je da se otpetljati. Koristeći prste ili češalj, ja lagano rake kroz kosu i gledam zaplete nestati. Ovaj proces može biti malo neuredno, tako da sam siguran da će završiti peškir oko vrata. Također, koristite šampon kada perete ako vaša kosa je u redu, tako da ne izvagati ga.
  • load...
  • Q-Redew Handheld pare Wand: Ova metoda je moj omiljeni način da se otpetljati. Q-Redew je ručni parobrod koji pruža vlagu natrag u moje kovrče. Vlaži topla para, poboljšava oblik, pojačava duboko uređaja, i zaglađuje. Posle nedelju dana, moj neoprane lokne postati mat i proces detangling može biti noćna mora. Pare iz Q-Redew omekšava kosu i bukvalno topi zapetljavanje daleko. Da biste koristili sam napuniti rezervoar sa destiliranom vodom, priložiti i onda priključite uređaj. Nakon što je grije i spreman za upotrebu, ja pritisnite okidač i klize iglice kroz kosu. Volim ga zato što je brzo, to nije u neredu, i nježan na mom tenderu vlasište. Pročitajte punu recenziju na Q-Redew.
  • Regenerator + Wide češalj: Ovo je najčešći način na koji sam otpetljati moju kosu. Ova metoda je najlakše, jer ja to radim dok sam pod tušem. I početi šamponiranja kosu i zatim primjenom veću količinu uređaj. Zatim, sekcija moja kosa u 2 do 4 sekcije. Koristeći moje širokim zub češalj, ja početi kod mene krajevima i raditi svoj put do korijena do češalj klizi kroz s lakoćom. Ponavljam procesa na svim sekcijama, a zatim isperite dobro. Trudim se da ne koristite ovu metodu ako se zaplete su jako loše ili moje tuševi traje predugo.

Koje su vaše omiljene metode za otpetljati kovrdžave kose?

Javite nam ispod u komentarima.

Kao i nas na Facebooku @NaturallyCurly + me pratiti na YouTubeu @DiscoCurls

load...