3 jednostavne haubi za frizure za vaš sljedeći porodični okupljanje | BA.inspinre.com
Šminka

3 jednostavne haubi za frizure za vaš sljedeći porodični okupljanje

3 jednostavne haubi za frizure za vaš sljedeći porodični okupljanje

Srećom kovrdžave kose, tekstura može da podignute frizure i jednostavne frizure pojaviti samo dugotrajan i težak, čak i ako nisu. Ovde su 3 primjera lako frizura odmor koje se nema vremena da radi.

Whimsical Half-Up Half-Down Bun

Počnite tako što ćete sekcionisanje sa vrha pola vaše kose prstima. Nema potrebe za savršen dijela kao što je značilo da izgleda malo neuredno. Ostavite nekoliko vitica da se uokviri lice za mekši efekt. Okupiti gornjoj polovini kosu u visoki rep i koriste mali elastični da ga učvrstili.

Početi labavo izvrtanjem konjski rep, a zatim ga zamotati u labavu punđu na vrhu glave. Osigurajte lepinja sa Bobby igle i ubaciti lepinja od tegljenja lagano na kovrče.

load...

Da biste dodali glamurozan touch, dodajte krase Headwrap ili trake za glavu ispod lepinja. Koristio sam jedan od Pink Pewter, dostupno na Ulta za 12 €.

Triple-Twisted Tucked Pony Updo

Početi stvaranjem oblika dijela A 'U' na vrhu glave. Okupiti u konjski rep, a zatim osigurati sa mini-elastična. Tug kose u blizini centra čela za stvaranje lift i zvuka.

Stvoriti Drugi dio počinje malo iznad uha. Okupiti u konjski rep i pričvrstite s mini-elastična. Ponovite ovaj proces na posljednjem dijelu. (Opcija: Ostavi se pipci u ušima.)

Smooth o kontroli rubu oko kose zadržati izgled polirana. Pokušajte Madam CJ Walker Jamajke Black Castor Oil & murumuru Ulja Edge Control & Shape Paste.

Dalje, olabavite vrhu konjski rep i stvoriti rupu iznad mini-elastična. Flip konjskim repom prema čela i ugurati ga u rupu. Izvući na drugom kraju dok se ne pojavi uvrnuto. Ponovite ovaj korak na preostale rep.

Uzmite krajevima vaš najbolji rep i ugurati ih u rupu drugog konjski rep. Ponovite ovaj korak sa drugom rep u treći.

U ovom trenutku ne bi trebao biti samo jedan izložen rep, u blizini potiljak vrata. Okrenuti na nisku punđu i pričvrstite ga Bobby igle.

Kao završni dodir, dodajte krase Bobby igle i ugurati ih u svakom rep. Pokušajte Elle pariškog Lifestyle zlata s Crystal Slide ukosnice, dostupno na Ulta za 8 €.

Curly Twist & Pin niske Updo

Sekcija sa vrha pola kose, okupljanje u labavu pola konjski rep. Osigurajte sa mini-elastična i neka konjski rep leži labave na kruni.

Zatim, uzeti mali dio kose u blizini uha i okrenite ga prema potiljku. Prelaze ga konjskim repom da pokriju mini-elastične i osigurajte sa Bobby pin i ponovite na drugoj strani.

Nastaviti uvijanje i odbacujući male dionica na obje strane glave dok ne ostaje dva mala uvrnut sekcije. Tuck preostale dvije dionice u bilo kojem području i osigurati Bobby igle.

Na kraju, dodajte krase strane češalj na Updo dotjerati izgled. Pokušajte Elle Side Comb Iridescent kamen, dostupno na Ulta za 15 €.

load...

Koji od njih je svoj omiljeni kovrdžava odmor frizura?

Javite nam dole u komentarima.

Prati me na Instagram @DiscoCurls i pretplatite se na moj YouTube kanal, Disco Curls

Dalje: Ovi 3 proizvoda ne rade za mene

load...