15 koje gledate sada | BA.inspinre.com
Šminka

15 koje gledate sada

15 koje gledate sada

Kada NaturallyCurly počela prije petnaest godina, YouTube nije još ni postojao! Od tada smo zavolio mnoge YouTubeano kao da su se vlastite najbolji prijatelji.

Kad se TV uzima BACKBURNER je najvjerojatnije zbog gledanje jedan od ovih vodećih kovrdžave dame kosa na YouTubeu. Odabrali smo 15 YouTubeano mi trenutno volimo. Neki možda znaju; neki će biti veliki novo otkriće. Gledamo tona kanala na YouTubeu i vole veliki broj vloggers. Ako vaš omiljeni nije napravila ovaj spisak kovrčava YouTubeano, javite nam u komentarima.

YouTubeano gledati Right Now

1. BeautyCrush

To može biti zbog u manji dio da je divan joj engleski naglasak, ali mi stvarno volim video tutoriali. Ona ima uobičajene favoriti, oznake, potega, Šminka Tutoriali, i Lookbooks. Međutim, ako ste poput nas onda volim prirodne kovrdžave kose video najviše (naravno).

2. SunKissAlba / SunKissAlba Para Ti

Pripremite se za veliki slučaj pregib zavisti. SunkissAlba će vas odvesti na putovanje na zdrave kovrče. Počela je govoreći o njoj tranziciji od oštećenja topline, šišanja, i obnavljanje zdravu kosu. Možete doslovno vidjeti promjene u svom pregib obrazac video putem video.

load...

3. Shameless Maya

Iako, svi kovrdže su sjeckani, mi i dalje nalazimo se zaljubio u nju kovrdžave kose video. Tu je i besramno veliku dozu samopouzdanja, inspiracije, i "Do You Boo" iz Majin video. Vi ćete se zaljubiti u nju energičan i zabavan ličnost oko 30 sekundi nakon udara igru.

4. CharyJay

Twist izlaza, Stan Twist, Bantu čvorova, Chary ima nevjerojatan tutoriali za sve njih. Ona ima sve informacije koje su vam je potrebno da biste dobili sjajnu i zdravu kosu sa zaštitnim stilova i recenzije proizvoda.

5. Waterlily716

Potrebna vam je pomoć razumijevanje rose poena, proteina ili Curly Girl Način? Sara je jedan od najboljih na objašnjavanje kovrdžava savjete i tehnike za kosu na način da čak i početnici mogu shvatiti. Oh i Sarah definiciji pregib je uvijek sjajno. 

6. EvelynFromTheInternets

Ok tako da smo mogli biti pristrasni, ali nismo mogli bukvalno ponovo gledati njen video cijeli dan, svaki dan, iznova i iznova, i dalje biti potpuno bavi. Ona je tako stvaran i tako smiješno. Ona ima tona DIY, Recenzije proizvoda, i kako-Tos i da će vas zabavljati kroz svake sekunde. Morate sada da se pretplatite na nju.

7. Luxyhair

Nikada nećete ostati bez kreativnih frizura, zahvaljujući Mimi i Leyla od LuxyHair. A da li ste znali da su zapravo kovrdžav? Volimo njihove brojne tutoriali o tome kako oblikujete frizuru za različite prilike. Sa preko 1 miliona pretplatnika, mislim da smo u dobrom društvu.

load...

8. MalloryLovesMakeup

Mallory bubbly ličnost je ona tako zabavno gledati. Njen video uključuju omiljene, za njegu kože, šminka, i naravno kovrdžave kose. Kada smo vidjeli Mallory znali smo morali da dele!

9. Veronica Meza

Veronica je zapravo kanadski Latina pop pjevač i honorarni kovrdžave kose YouTuber. Dok učite sve o njoj kovrdžava rutina za njegu kose možete uživati ​​u njoj nevjerovatan glazbe. Preporučujem joj Taylor Swift "Ja gotovo da i" poklopac i svom originalnom pjesmu "Tajno".

10. Jouelzy

Super animirani ličnost, iskren komentari i pravovremeno frizuru kako-tos čini Jouelzy jedan od naših omiljenih. Pogledajte kako je grli i transformiše njena 4c prirodne kose u toliko svestran stilova.

11. NaturallyBubbly

Iza nje zabavna i vesela videa, je tako velika priča o putovanju donošenja kovrdžave kose video. Vidi joj Draw My Life video. Volimo Layan je lokne i samopouzdanje.

12. Chescalocs

Možda je znaš od nje čuvenog viralni video Ish White Girls Say, ali Chesca je sve o prirodnom kosom. Chesca je Locs su tako svestran, kao i kvalitet i kreativnost svojih video će vas pogoditi tipku pretplatite odmah.

13. MyNaturalSistas

Kako fenomenalno je da YouTube video zapise sa svojim braćom i sestrama? Svi oni imaju različite stilove i tekstura, tako da postoji nešto za svakoga ovdje. Sve njihove video su odlični, ali ako ste novi u njihov kanal, morate provjeriti "Najslađi Twist sazna."

14. Naptural85

Ne možete spomenuti kovrdžava kosa YouTubeano bez spominjanja Naptural85. Ona je glavna za više od 250K pretplatnika. Ona ima tona kovrčave kose kako-tos i DIYs da vas kukast na svoj ekran satima.

15. NikkiMae2003

Ako ste novi prirodni ili u tranziciji, morate vidjeti "Mae Godinu prirodne kose putovanje." Njen video toliko ohrabrujuća, pogotovo kada ste prvi početi. Ona ima veoma lak i jednostavan frizuru kako-tos, i DIYs.

load...