12 kovrdžava kostimica Noć veštica | BA.inspinre.com
Šminka

12 kovrdžava kostimica Noć veštica

12 kovrdžava kostimica Noć veštica

Sa Halloween odmah iza ugla neki Naturals - stare i nove - mogu se naći u škripcu pokušavaju da odluče šta bi trebalo da budu. Čak i naši muškarci mogu biti u potrazi za kostim da pohvalim svoje amo-tastic partnera! Evo nekih kreativne prijedloge koji će vam omogućiti da se vijoriti svoj amo dok je u sablasno maska.

Foto ljubaznošću VEVO

Aiko

Duševan songstress plavuša promašaj Locs ranije ove godine potresla neke platine. Kanal svoj unutarnji r & b pjevačica s dugom zaštitnim stil i ritam glamurozno lice za konture gawds.

Foxy Brown

Snažan crni feministička ikona 1970-ih godina, Foxy Brown je savršen kostim za naturalistas sa Fros srednje veličine. Da izvede ovaj izgled sve što trebate je otisak zakopčati košulju, zvono dna, i funktastic peta čizme.

load...

Foto ljubaznošću NY POST

Solange venčanje

Ako ste i BAE tražite odgovara Halloween kostim koji će biti sigurni da ste oboje ističu u gomili, to je to. Izaberite svoj tip 4 kosu, rock neke zlatne narukvice, i oblačiti u potpuno bijela sa svojim čovjek i njegova savršeno njegovan bradu.

Foto ljubaznošću Instagrama

"Karneval" Rihanna

Oponašaju Rihanna tokom Carnival bejeweling svoj otkrivajući kupaći kostim sa dodacima, a kruna od perja, metalne ogrlice, i ne nedostaje svijetle fantazija boja.

Foto ljubaznošću LIFE MAGAZINA

Grace Jones

Biti prirodan sa jedinstvenim rez može izgledati ograničavajući se na svoje opcije kostim. Ako imate specijalnost rez kao sužava fade sa hrabar ličnost, Grace Jones je za vas. Izvucite svoje najbolje butina visoke kožne čizme, veći od života stav, i biti spremni da služe samo žestinom. I bonus, ako vaš muški bestie želi označiti zajedno, on može biti Dolph Lundgren.

Foto ljubaznošću PLAY BUZZ

Bellatrix Lestrange

Nema sramote u kao mega fan Harry Potter; to nije klinci samo klub. Spontanost i creepiness od Bellatrix je savršen za Noć vještica. Za mame klinaca koji su ljubitelji Harry Potter, ovo je veliki kostim koji odgovaraju njihovim kostima. (Vidi urednik Cristina Bellatrix tutorial ovdje.)

Foto ljubaznošću Instagrama

Blue Ivy Carter

Toliko ljudi će biti Beyonce za Noć vještica, ali šta je sa njom prekrasnom prirodnom kćer, Blue? Samo budite sigurni da imate njen lijepa djevojka strani oka dole pat.

load...

Foto ljubaznošću STAGE PITTSBURGH

George Clinton i Parlament

Ovo je savršen aranžman grupe za 10 do 20 među prijateljima Naturalista na maskenbal. Parlament je pun tona kreativnih kostima i frizura u rasponu od Locs i pletenice za Fros i pritisnite i kovrče da vas osvojiti najkreativnije kostim nagradu.

Foto ljubaznošću PLAY BUZZ

Princ Akeem od dolaska u Ameriku

Sada ovaj kostim je super za ljude koji su opsjednuti Dolazak u Americi i ne mogu odlučiti koji outfit kneza Akeem nositi. Tu je kraljevsko venčanje ruho i sve popularne McDowell uniforme; ne možete pogriješiti ni sa jednim i radostan osmijeh uhvatiti suštinu Princ Akeem. 

Foto ljubaznošću AMAZON

"The Velvet Rope" Janet Jackson

Kultni Gospođa Jackson ima širok spektar frizura tokom svoje karijere inspirativan jedinstvenost. Kostim koji utjelovljuje ovaj album i njen popularni pjesmu I Get Lonely je boemski šik sa kovrdžave frizuru koja je slična jednostavnim okretanjem ili pletenicu van.

Foto ljubaznošću NY POST

Eazy E

S obzirom da je West Coast 90-ih hip hop doba je ponovno pojavila zbog Straight Outta Compton što rekorde, pokojnog Eazy E kostim se lako može replicirati. Sve što vam treba je vaš mužić je ogroman dugme-up, bejzbol kapu, a vaš tranziciji kosu u pranje-n-go.

Foto ljubaznošću SAINT HERON

FKA Twigs

Kada su svi vide svoj gust, raskošni obrve i poravnao beba dlake, oni će znati. Kanal svoj unutarnji FKA Twigs ovaj Halloween sa nekoliko ravnim obrta, malo ulja sjaj i dugotrajnu ruba krotitelj će vam pomoći da zadrži svoj izgled tokom noći kostima provoda.

load...