10 ulogera koje treba pratiti sa kratkom, prirodnom kosom | BA.inspinre.com
Šminka

10 ulogera koje treba pratiti sa kratkom, prirodnom kosom

10 ulogera koje treba pratiti sa kratkom, prirodnom kosom

Being Melody

Biće Melody je kanal o prirodnom kosom žena spoticanja kroz život basnoslovno. Ona također ima stvarno kratko strane i nazad sa dužim dužine na vrhu. Ona je to mijenja se povremeno sa dodatkom u obrtima, ali njen super prečicom nikada nije dosadno, kao što je ona pronalazi nevjerovatan stilova rock.

Queen Teshna

Kraljica Teshna je prirodna kosa, ljepota, i mode vlogger ljuljanje ultra-short konusni cut majstorski. Ona je velika sorte uključujući makeup savjete-koji će vas nikada rodila. U svom Najnoviji video deli koliko brzo ona stvara zalizana val, koji je savršen stil za proljeće. Sve što vam treba je malo hidratantne kreme, gel, češalj, a neke kontrole ruba.

Prirodna kosa Rebel

Prirodna kosa pobunjenika je još jedan sužava cut diva koji nema problema sa stvaranjem prekrasnim stilova. Ova prirodna kosa, ljepota, i lifestyle vlogger je zauvijek stvaranje bezvremenski stilova koji nikada neće napustiti Pitate se šta da radi sa kratkim sužava rez. Iz Perma šipke za prst namotaja na ljuljanje maramu, ona je majstorski na besprijekoran zavojnice i lokne na kratku kosu. Provjerite da joj je video o tome kako ona stvara namotaja prst na nju sužava rez i završava tražim prekrasna!

load...

Sadora J

Sadora J je sjajna vlogger slijediti za stvaranje lako i zabavno stilova s ​​kratkom kosom. Moj omiljeni video od nje je njena muke kovrdžava amo sa minival Roods na ultra-kratku kosu. Potrebno je samo malo kreativnosti, nekoliko proizvoda, minival šipke, i afro pick. Ona je također odlično sa maramama za te dane je kosa jednostavno ne ide!

ThatIsKei

Volim da gledam Keiana je video. Ona je zabavna, puna kreativnosti, a može rock kratka kosa kao niko drugi! Možete naučiti kako da rade svoj pribor na korištenje spužvice za stajling. U ovom videu ona dijeli šest načina da začinite svoj TWA Sporting razne kape i šalove za ljuljanje privremene boje. Ono što otići sa je da je apsolutna vjerovanje u tome kako svestran kratkom prirodne kose može imati za svaku ženu.

Joelle

J. Joelle je kameleon stila. Od šminke na kosu ona donosi štih svim svojim izgledom relativno malo posla da se uradi. Ono što volim kod nje video je kako ona ima niz stilova kao ona rock perike i pletenice s vremena na vrijeme, ali ona ne samo da dijele kako se brine za svoju kosu ispod perike, ali ona ima neke zvjezdani video na najkraće u najkraći Twas i kako ih lijepo rock. Video ispod je o tome kako se nositi najkraće TWA sa elegantniji izgled koji je lako i zabavno za stvaranje.

Jaelah O'Neil

Jaelah ima prekrasna kosu. Ona može stvoriti bilo koji stil hoće sa malo kreativnosti i pribor. U ovom videu ona dijeli kako je lako stvara najslađi dim s njom TWA, a vi ćete se zaljubiti i biti ljuljanje to ni vremena.  

J Mayo

J Mayo donosi zabavno kosu. Uz svoju strast za boje i učenje novih načina za rock svoju kosu, ona ima video deli svoje putovanje raste iz njene kose kroz funky stilova za čak najkraće TWA. U ovom videu ona dijeli kako je stan okreće joj TWA. Ona stvara prekrasna stilu s ravnim obrtima koji će vas vidjeti sve svestranost u svoju kosu.

GlamMzMore

GlamMzMore ima kratku, 4C TWA, i dok mnogi smatraju jednom je ograničen sa super kratke kose, vidimo kako je to daleko od istine. Od Pokrivanje za pranje i idite na minival šipke, GlamMzMore pokazuje kako lako bilo koji stil može biti kreiran bez obzira na tvoj tip. U ovom videu, ona prikazuje proces stvaranja definiran TWA pomoću metoda Pokrivanje i kako ovaj stil može trajati danima!

Https://www.youtube.com/watch?v=A1KSNLO9CwA

Tierra J. Beauty

load...

Tierra nalet velike sjeckani prije dvije sedmice, tako da je tek izašao vrata ponovo raditi sa kratkom prirodna kosa. Ona je bila spremna za uklanjanje tih lanaca i rad na toplinu oštećena sa zdravim, kovrčavu kosu, pa ona stvara neki iznenađujuće stilova na nju novu frizuru. U ovom videu je pokazati kako je znalački stvara namotaja prst i rezultati su super.

Ko je tvoj omiljeni TWA vlogger? 

load...