10 top ukrasnih i prirodnih frizerskih salona | BA.inspinre.com
Šminka

10 top ukrasnih i prirodnih frizerskih salona

10 top ukrasnih i prirodnih frizerskih salona

Mogao bih da vam kažem nekoliko mojih frizerski salon horor priča, ali to bi bila jedna cela članak!

Kao doprinos stanovnik sjedištem u Velikoj Britaniji NaturallyCurly je, ja sam tražili visoke i niske za neke pouzdane frizerskim salonima u Velikoj Britaniji koji imaju prirodnu i kovrdžave frizera koji su bili Deva obučeni ili imaju dugogodišnje iskustvo s pažnjom prirodna kosa.

Vi ćete biti sigurni da ste pronašli nekoga u salonu sa sličnim kosu da ti - umjesto ekstremnih suprotno, kao što ste navikli. Konačno, u Velikoj Britaniji salon kulture da nadoknadimo vremena.

3Thirty

Ovaj butik stilu salon ima odlične kritike kada je u pitanju njihova prirodna frizure. Smješten u samom srcu Londona, Old Street, i vanjska i unutarnja dekor su pogodni za princezu. Čak i popularan kovrdžava kosa bloger Kovrčava Ella Bella voli 3 Trideset. A prirodni rez i feniranje počinje u 55 €

load...

Neposlušne Curls | West London 

Možete reći po imenu - ovaj salon će postati vaš go-uvijanje raj. Put povjerenje u neposlušnu za kovrčave stručnosti za bojenje kose. Polutrajna boja počinje u 45 €, sa stalnim korijen dotjerivanje od 50 €.

Hunter Collective - Lindsey Hughes | Birmingham / London

Za Severnjaci! Mogu reći Lindsey je nevjerojatna, jer je ona zapravo se ošišala prije. Bio sam tako impresioniran kako je definisano i hidrirana moje kovrče su nakon toga. Ona je napredna specijalista DevaCurl i putovanja između Londona i Birmingham služiti svojim klijentima. A kovrčava konsultacije sa prirodnim proizvodima, rezati, i stil počinje u 95 €.

Nuala Morey Hair & Beauty | Bristol

Ovaj salon je vrlo strastven rezanje i oblikovanje kovrčave kose i oni također pružaju pomoć roditeljima kovrdžave djecu. To je također smatra jeftiniji od ostalih salona u tom području. Kovrčava kosa stil počinje u 25 €, i dodajte Aveda Dry Remedy tretman za 15 €.

Darren Scott Salon | West London

Još jedan West London dragulj, Darren Scott je top vjerovati stručnjak u Velikoj Britaniji kovrčave kose salon scene. Znaš da je to prirodna kosa prijateljski kada vidite twist se na meniju! On se fokusira svoje znanje o uglavnom evropskih i afro-karipskog klijentelu. Za pranje i twist-out, plaćaju samo 60 €.

Kovrčava kosa London | Central London

Još jedan cijeli salon opsluživala kovrče i u srcu centralnom Londonu! Ovaj salon je potrebno sve koristeći samo proizvode koji su sulfat, parabena i silikona! Curly stil pomoću Curly Girl Način je od 22 €. 

Belle i Blackley | Glazgov

Ako ste u Škotskoj, to može biti teško pronaći proizvode i frizera koji su upućeni na kovrdžava i prirodnih i afro-teksturom kose, ali ovaj salon nudi poznati suho rez. Pitajte za Scott, glavni stručnjak uvijanje.

Proljeće | Birmingem

Ovo Birmingham kosa utočište omogućava pregib specijalista Matthew James sija njegova svjetlost. On nudi pregib rez, stil, očistiti i hidrataciju s početkom u 45 €.

load...

Jones & Payne | Istok i Zapad London

Ako želite high-end iskustvo provjerite ovaj salon - ima lijepom ambijentu i 2 zgodan Londonu lokacije da biraju iz. Na vaš posjet tražiti Lisa. Ona se ponosi kao stručnjak za kovrčave kose s dvanaest godina iskustva i pažnju na detalj. To pomaže klijentima osjećaju ugodno kao ona ima tip 2 valovite kose kao dobro.

Kosa Lounge | West London

Charlotte Mensah je zaštitni stil profesionalac. Ovaj salon je osvojila mnogo nagrada kao dokaz. Ugostiteljstvo prirodnim i opušteni kose, također ćete dobiti da isprobaju Charlotte vlastite linije proizvoda za kosu za vrijeme svoj termin. Prirodna kosa stil poput okretanja ili pletenice počinju od 55 €.

Jesmo li propustili bilo UK kovrdžave kose salonima? Javite nam u komentarima. 

Nemojte zaboraviti da napusti svoj salon pregled u našoj sekciji Curl salonima.

load...