10 stvari koje moja prirodno kovrdžava kosa ne mogu bez života | BA.inspinre.com
Šminka

10 stvari koje moja prirodno kovrdžava kosa ne mogu bez života

10 stvari koje moja prirodno kovrdžava kosa ne mogu bez života

Svaki Naturalista ima must-have zalihu. Znate, one proizvode, pribor i alate ne možete samo da ga bez. Iako je ova lista lako bi mogao biti 25 ili 30 stvari koje ne mogu živjeti bez, uzeo sam dobro teško pogledati sve što imam, i suzio 10 najosnovnije i važne stvari za moju prirodnu kosu. Uživajte!

Moja kovrčava kosa ne mogu živjeti bez.

1. Drain Cover / Sušilo Trap

Ja sam tuš za pranje. Ne mogu da podnesem operem kosu u sudoperu, nisam se kao da može doći do leđa i srednjeg moje kose efikasno, a ja ne mogu naći produžetak crijevo da odgovara mom slavine. Da bi se izbjegla imenovanja sedmični sa vodoinstalater (tečno ili žive), sam uložio nevjerojatnih 1 € u ovaj divan mali uređaj za pokrivanje moje odvod za tuš dva puta tjedno kad perem kosu. Hvata sve moje šupe dlake, što me također pomaže pratiti koliko kose gubim na dan pranja. A zgodna hack: ako odvod nije obrnuta, samo okrenite zamku naopako i radi isto.

load...
Foto ljubaznošću AMAZON

2. Q-Redew

Otkako je ovaj ručni čudo plesnim korakom u moj život prije skoro godinu dana, moja kosa je režim je punom parom (pun namijenjen). Q-Redew revoluciju u mom režim, pogotovo dok sam bio u tranziciji. Koristeći ga za sve, od prepoo i otpetljava, do eksplozija i osvježavajući, handheld parobrod je bio ništa manje od sjajno. Zahvaljujući mom Q-Redew, ne trošiti novac na obnavljanje proizvoda, i moje pranje i go su pune višednevnog Epicness. Potrebno više uvjerljiv o Q-Redew? Kliknite ovdje.

Glasi: Intervju sa Q-Redew Inventor, Heidi Schmid 

3. Bonnet za kosu

Kada sam dobio Curlformers iz Hairflair, oni su bili dovoljno velikodušan da mi pošalje Softhood jer su vrlo svjesni da prirodne kose traje 82 godina da se osuši i set za stil.

Glory! Iako je ogroman i dizajniran za upotrebu sa Curlformers, koristio sam ga za sve, od duboke uređaj za dopuštajući moje satena traka pletenice za postavljanje i suha. Iako postoje drugi tamo, ovaj Softhood za kosu model ima nekoliko prednosti u odnosu na one koje bi našla na mjestima kao što je Sally. Prva velika prednost je mobilnost. Umjesto sjesti stacionarne pod kosu, ja sam u mogućnosti da se glavu oko, pa čak i lutaju koliko će moja fen kabl dozvoljavaju. Narednih prednosti su u samom dizajnu. Ima vezice oko glave, za čvrsto prianjanje i ogrličasti. Smijati sada, ali to remen brada je revolucionaran. Ne leti glavu za mene - čak i pri velikoj brzini! Da biste vidjeli Softhood u akciji, kliknite ovdje (oko 6 minuta na Curlformers tutorial)!

Foto ljubaznošću AMAZON

4. Satin trake

Saten trake su nešto kao spasitelj za mene. Saten traka pletenica izlasci su bili moji go-u tranziciji stilu. Oni su bili savršeni za mene stvoriti super-pomiješan teksturu i stil. Kada završite ispravno, saten traka braidouts imaju strašan mogućnost da vaš prelazak uvojcima izgledati 100% teksture i prirodne! Ali, vratimo se same trake. Oni su pristupačne, lako napraviti, a oni mogu biti debeo ili tanak kao da ih je potrebno. Kako? Samo zgrabite kvadratnog ili pravokutnog satena šal i smanjiti trake debljine oko 1.5 inča. Ja ću raditi ažurirani 100% prirodni saten traka pletenica-uskoro, ali za sada kliknite ovdje da vidim moju transitioner tutorijal verziju!

load...

5. Satin Jastučnica

Moj prijatelj, moj drug, gdje god idem, ide! Ozbiljno. Spavam na satenskom jastučnice svake noći, čak i kada nosim šal ili poklopca motora. Vodim jastučnicu kad god idem za vikend, ili iz grada. Dostupno bilo za deset dolara ili manje, jastučnicu garantira da se ne probudim sa suhu kosu ili lom.

Foto ljubaznošću AMAZON

6. Tgin vlage Rich bez sulfata šampon

Kao narkoman proizvod, to je zaista teško suziti ono što proizvodi su apsolutni must-haves.because koji je podložan promeni svaki put naletim na novi brand ili proizvod ponude. Međutim, u 2014, ja pokušavam da se to promijeni malo. Kliknite ovdje za dio 1 od mojih 2014 Mora have. Ali toj listi, postoji jedan šampon koji ne mogu nikada, nikada, nikada, nikada ponestane: tgin je vlage Rich sadrži sulfat, šampon. Hands down, to je moj omiljeni šampon svih vremena. Sve vrijeme. To je super nježan, ali efikasno u čisti kosu i vlasište. Ima tona proklizavanja, i učinit će vašu kosu osjećate kao da ne treba uređaj. Ozbiljno. Dobiti tgin je super šampon ovdje.

7. Bobby Pins

Moj dečko misli da imam problem. Imam Bobby igle svuda. Kod kuće, Motherload. U autu. U mojoj teretani torbu. U mojoj torbici kad sam nositi jedan. U mom radu torbu. Ponekad, čak iu zadnjem džepu pantalona. Nikad ne znam kada ću morati da podignem kosu, ili da improvizovani podignutom kosom. Ako me vidite na ulici i treba ukosnicu, velike su šanse da ću imati jedan za vas!

8. Jamila Henna Art kvalitete Henna

 Zaljubila sam se u kanom prije nego što sam počeo prelazak na prirodnu kosu. Voljela sam ga za prekrasna crvenu nijansu, ali još više za snagu i vlasišta psorijaza olakšanje sam doživio kada ga koristite. Jedina stvar koju sam mogao da podnesem o kane sam koristio u to vrijeme (Light Mountain brend) bio je grančice i list bitova koji bi se zaglaviti u mojoj kosi, i uzeti dana da isprati i istresti. Zahvaljujući kolegi bloger, upoznao sam se Jamila Body Art kvalitete Henna nekoliko kratkih mjeseci kasnije. Nisam pogledao natrag od. I dalje radim mjesečno tretmane kane. Kliknite ovdje da vidite kako sam to sve miješati zajedno.

Glasi: Da li da Color My Hair kanom?

9. TIGI Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier

Iskreno, nisam očekivao da mislim da bi morala uvijek imati najmanje 2 boce Curls Rock Amplifier u životu u svakom trenutku. Ali ja jesam. Hvala ti, Ulta. Ako nije bilo za kupiti 2 dobijte 1 besplatno prodaju, nikada ne bih znala dobrotu ovog proizvoda za uvijanje definicije. Imam neki omiljeni pregib deminera (kao Soultanicals Curl Blaze dlake Glaze i tgin Twist i Definirati krema), ali Curls Rock Amplifier uzima tortu kao i moj # 1 ruke dole apsolutni favorit u ovoj kategoriji. Naravno, to je skupo (težinom od 17 €, 5.07oz), ali pranje i otići koji traje 6 dana se isplati. Dobro je što sam navalili da mi traje kroz drugi prodaju.

load...