10 kovrčanih proizvoda za kosu za vaš ormar | BA.inspinre.com
Šminka

10 kovrčanih proizvoda za kosu za vaš ormar

10 kovrčanih proizvoda za kosu za vaš ormar

Tako da kasne po treći put ove nedelje i vaša kosa je vruće nered. To je sinoć studija sjednice stvarno uzeo svoj danak na vas, a nakon zimskog sna tri puta za redom, imate dovoljno vremena da se istuširam i napraviti ludi crtica za autobus. Molim te, nemoj još jedan loš dan za kosu!

Srećom, imate deset minuta do prvog perioda - samo dovoljno vremena da zgrabi svoju opremu za njegu kose za hitne slučajeve i učiniti velike kontrolu štete. Problem riješen.

Nemate kompletu za staranje kosu? Pa, bilo je vrijeme da se jedan! Uostalom, imate broj za hitne slučajeve dvije olovke, vaš hitne stanova za kada visoke zaraste boli, tako da definitivno treba imati svoj hitne kovrdžave preparate za kosu! Dakle, ono što bi trebalo da si stavio u njega?

Pravljenje Kit Emergency njegu kose

load...

Vaš kovrdžava komplet nega kose hitnu može stati tamo, između ta knjiga!

Preporučeni proizvodi

 • Oyin Handmade Sokovi & Berries - super mirisa pick-me za zauzet škole djevojke u pokretu.
 • Moptop Travel Kit - male veličine boce su savršeni za svoj ormar!
 • Aubrey Organics 100% Organic Ulje jojobe - mali i kompaktan, ali posjeduje udarac!
 1. Kosa Alati Ovo se čini stvarno očigledno, ali postoje vrlo osnovni alat da mnogi kovrdžav zaboraviti. Predlažem nošenje različitih zupčasti češalj ili četku, a Četka za glatke daleko fly-a-načine u pokretu.
 2. Višestruki Kosa vezice Ako slušate ništa drugo, molim te poslušati taj savjet, jer ćete ga trebati u škripcu! A bešavne kose kravatu će vam pomoći da ne bi bilo metalnih dijelova iz je maznuo na svoju kosu, te će vam omogućiti da podignete kosu u rep ili punđu. Samo se pobrini da napusti scrunchies iz toga, jer oni su samo ne sladak osim ako si deset ili pod.
 3. Hair Accessories ništa maske loš dan za kosu više od smetnja. Obratite pažnju na nekoliko stvarno sladak pribor pri ruci u svakom trenutku. Predlažem cvijeće, mašne i trake za glavu s puno interesa ili elaborata dizajna. Ono što je najvažnije, imaju dodatnu opremu koja je dovoljno velika da balansiraju ogromnost naše Tresses.
 4. A dlake Spritz To će poslužiti mnogo funkcija. To vam može pomoći da se umanji za kosu prije stajling, oživjeti lokne iz pranje i odlaze, smanjiti kriza iz pranje i otići otišao loše, ili dodati toliko potrebnu ugodan miris za kosu u teškoj potrebu za pranje. Odlične kritike izlaze na oyin Spritzes da dobiti za svoj miris i vlagu. Ali, ako ste u škripcu, miješati se sami pomoću destilirane vode i lakog ulja, kao što su ulje jojobe, i svoj omiljeni eterično ulje - preskočite ulje ako vaša kosa ne uzme dobro na to. Sprej ga lagano, tresti, i otići.
 5. Gel / Pomada Ako je ikada postojala je sveti gral kovrdžave proizvoda za kosu, to bi trebalo da bude gela. Gel se može koristiti za toliko svrhe, ali u vašem slučaju, to će vjerojatno koristiti da ukroti fly-a-načine i pomoći preoblikovati bilo neposlušne pranje i otići namotaja.
 6. load...
 7. Ovlaživač Nećete verovati koliko loše kosu dana može biti fiksna od jednostavno hidrataciju kose. Ako mislite o tome, kovrča, tupost i većina stvari koje uzrokuju loš dan za kosu su uzrokovane suhoću, i može se pričvrstiti jednostavnim stavljanjem vratiti vlagu u kosu. Tako spakovati hidratantne kreme i dati vode na one žedan niti.
 8. T-shirt ili traka tkanine Kladim se da did't mislite o ovom jednom! Kao kovrdžave znate da voda je od suštinske važnosti za svoju rutinu, bez obzira da li je to za vlagu ili stil. Ne postoji ništa gore od toga da okupljeni oko sudopera pokušava da umanji kosu i pokušavaju spriječiti odjeću iz uzimajući natopljen. To se mora imati u će svoju opremu pomoći da uhvate drippies, pomoći u plopping i uhvatiti bilo koji višak vlage iz kose bez isušivanja ga. Pobrinite se da koristite ili majicu ili mikrovlakana ručnik kako bi zaštitili svoje kosu od lomljenja.
 9. Kovrčava kosa dnevnik Možda čudno nose malo knjiga se sa svim svojim info kosu zapisane, ali vjerujte mi, ne želite da se malo vremena pokušavam da se setim koji kovrdžave kose proizvoda i oblikovanje savjeti učiniti da izgledate nevjerojatan. Kad god probati nešto novo ili Ugodan dan kosu, zapišite je tako kada počinje odbrojavanje za prvi period, možete ponovo stil na pad šešir sa svojim vrlo vlastiti personalizirani uputstva.
 10. Nosite šešir! Ako ste pate od loš dan za kosu da je to samo unsalvageable, ili ako jednostavno nema vremena, onda je vaš zadnja nada je da to zataška. Ako ste veliki kose kovrčave, najbolji način da se sve vaše kose pod tim Itty-bitty šešir je da ga staviti u nisku punđu, a zatim nosi kapu na vrhu. Ovo rješenje je najbolje za kosu da ima puno kovrča, posebno u kruni području.
 11. Dekorativni Šal Ovo ti je idi ako sve ostalo ne uspije. Šeširi i kape ostaviti sekcije kosu izložen, ali ako imaju sve od sebe ne mogu učiniti jednu stvar sa svojim dan kose, onda je to na tvoj kao nijedna dlaka je izostavljen. Isto tako, ako ste kao i mnogi kovrdžav, i vaša kosa ne osuši dolazi jutro, a zatim stavite kapu za tuširanje na njega i šal to! Ako ste propustili dan za pranje i nauljenost je van kontrole, šal to! Ako želite da se tajna DC sjednici u pred važan događaj, kao što je izlazak, onda, kažu da se sa mnom... Šal IT!

Žele više?

Saznali koji tip šešir je savršen za vaš oblik lica! 

Naučite kako da Šal It!

Jednom kad to naučite, nikad ostaviti!

Pogledajte više Video na NaturallyCurly YouTube kanal

Želite više video? Gledati sve NaturallyCurly je video na našem YouTube kanalu. 

load...