10 jeftinih dijetetskih proizvoda za kosu o kojima treba znati | BA.inspinre.com
Šminka

10 jeftinih dijetetskih proizvoda za kosu o kojima treba znati

10 jeftinih dijetetskih proizvoda za kosu o kojima treba znati

Nubijski baštine indijske konoplje i Tamanu Grow & Jačanje Co-Wash

Ovo je moj Sveti Gral Co-Wash. To je SUPER hidratacija - ako sam htio da bih se osjećao ugodno preskakanje uređaj nakon toga. Ostavlja kosu i vlasište osjećaj čist, plus zaglađuje moju kosu bez napora i to je prepuna divnih sastojaka da mi pomogne da raste dugo kosu i jak kao što je keratin, bambus i ulje od konoplje. Također volim da je sulfat, silikon i paraben besplatno!

Dostupno u odabranim CVS prodavnicama i CurlMart, 8 €

Pogledajte više mišljenja ovdje.

SheaMoisture Tahitian Noni & Monoi glatke i popravke ispire se regenerator 

Iako se kaže 'ispire se "na etiketi, ja se koristiti kao ispire i vole. To je lagan, ali hidrataciju i ne teži moja kosu. Volim i kako je ovaj proizvod i cijeli Tahitian Noni & Monoi line pomoć u borbi protiv frizz previše.

Dostupno u Target i Amazon, 9 €
load...

SheaMoisture Tahitian Noni & Monoi Smooth & Repair šampon

Ruke niz moje omiljene drogerija šampon preko odbora. Ostavlja mi kosu osjećaj čist, ali ne skviči ili oduzeti svu vlagu. Tu je lijepo mali sapunicu, ali to je još uvijek sulfat besplatno i svaki put kad ga koristim moja kosa ima znatno manje kovrče. Također, jer je moja kosa obojena je ocenio keratin da pomogne popraviti ga.

Dostupno u Target i Amazon, 9 €

SheaMoisture Tahitian Noni & Monoi kosu i vlasište Weekly terapija

Možeš li osjetiti Možda imam omiljeni apoteke liniju? Kao što je ranije spomenuto, moj lokne stvarno ima malo proteina i ovo je veliki priced nedeljni tretman proteina. To je samo 4oz ali malo ide dug put - moje duge i guste kose mogu dobiti 3 koristi iz boce! Volim koristiti ovaj nakon šampon, ostavljajući ga do 25 minuta, sa ili bez topline. Svaki put kad ga koristim kovrče POP poslije. To je lijepo, jer to nije teško protein tretman- neki protein tretmani mogu ostaviti kose osjećaj suhe i lomljive nakon ako ne i odmah potom se s vlagom i ovaj ne.

Dostupno na Target, 9 €

TRESemmé Fresh Start za suhu / Sklon lomljenje kose suhi šampon

Ovo je veliki i pristupačan suhi šampon. Koristim ga nakon rada ili ako odem teške predao sa stilom proizvode i to tako brzo upija ulja i proizvodi nakon davanja sebi lijep masaža vlasišta. Sviđa mi se što jača kosu sa vitaminom B12 i Keratin previše.

Dostupno u odabranim apotekama i Amazon, 4 €

TRESemmé Naturals Njegujući šampon za vlagu

Ti toliko proizvoda za novac! Ovo je još jedan uređaj Volim koristiti kao odsustvo u isto. To je obogaćena uljem avokada i ekstraktom aloe vere i izuzetno hidratantna. Moja kosa zaglađuje lako i ima veliku klizanje.

Dostupno u odabranim apotekama i Amazon, 4 €

Nubijski baštine indijske konoplje i Tamanu Jačanje & Grow Serum

Fantastičan multi upotrebu, bez silikona kosu serum! Malo ide dug put. Volim da umasirajte malo u moj skalp dnevno. Ja osobno ne nalaze da ostavim skalp ili kosu super masnu ili masna. Ja ću raditi i kroz kosu da dodate sjaj i pitoma kovrdžanja. Osim toga, volim da je pomaže kod prevencije lom i da raste moju kosu.

load...
Dostupno na CVS i Amazon, 12 €

SheaMoisture Yucca & Baobab gušću vlage Mist

Oni koji gledaju prazne video na mom Youtube znati moja opsesija s ovim proizvodom. Imam bio koristeći ga za godine- volim činjenice da je Baobab ulje unutra sadrži puno vitamina, juke pomaže da gusta moju kosu i biotin pomaže u jačanju moju kosu. Jer me sve moje kovrče dugo, snage i anti lom sastojci su toliko važno za mene. Ja ću koristiti magle vlage ponekad osvježiti dan 2 ili 3 za kosu i ako mi je kosa posebno suho ću prskati moju kosu s njim lagano noću pred spavanje.

Dostupno u odabranim Ciljevi i CVS prodavnice, 9 €
load...