Zato se borite sa tranzicijom | BA.inspinre.com
Osobe

Zato se borite sa tranzicijom

Zato se borite sa tranzicijom

Glavni razlog ljudi bore tranziciji je zbog njihova očekivanja, a ne kosu. 

Možete oblikovati prečesto

Lepinje i pleteni podignute frizure su najbolji prijatelj. Mnogo Transitioners radila valjak postavlja da spoje dva teksture, ali ono što se događa kada je vrijeme nije idealno (tj visoke rosa poena i visoka vlažnost)? Ste napustili sa afro i mlitavo niti na krajevima. Dnevni stajling nije u najboljem interesu svakoga ko pokušava da se bore protiv lomljenja i zadržati dužine, tako da je ovo još primjenjuje na tranziciji kosu. Pokušajte počinio na način koji će vam trajati cijeli tjedan i ne zahtijeva puno rukovanja ili dotjerivanje.

Ti si opsjednut frizz

Napišite ivice na miru. A neposlušnu kose nije kraj svijeta. Želeći svoj prelazak kosa leži ravno kao svježe Relaxer se neće dogoditi. Ako dlaka vepra četke se koriste štedljivo i oprezno na prirodnom kosom, onda je najbolje da ih jednostavno eliminirati sa zemljama u tranziciji kose. Ako želite svoju kosu da bude što ravnija, styling noć prije će biti ključ. Jednostavno glatka kosu vodom i bilo pomada ili kontrole rub proizvoda, siguran sa satenskom maramom, i ostavite da se postaviti preko noći.

load...

Otišao si za češalj

Ako posegnem za češalj, možda i posegnuti za škarama i veliki odrezak. Nikada očešljaj suha, ikad. Samo nemoj to učiniti. Zaboravio stilu noć prije? Možete raditi malo magije sa Bobby igle i traka za kosu ili pertlu. Jednostavno koristiti traka za kosu ili pertlu organizirati svoju kosu na vrhu svoju krunu i osigurati krajevima dolje sa Bobby igle. Potreban vizualni Pogledajte video ispod. No, ona nije u tranziciji, ali ovaj stil se može postići na tranziciji kosu.

Ti ne dovoljno duboko stanje

Vlaga je od suštinskog značaja. Morate da investiraju u dubokoj uređaj koji dolazi u velikoj količini sa puno klizanja. Zapamtite, ovo režim je o povećanju vlage i smanjuje lom, tako da je važno da vaša češalj može da klizi kroz pramenove dok detangling (zapamti, bez suho raščešljavanje). Predlažem duboko uređaj ili nedeljno ili svaki drugi tjedan. Prelazak je pravi trenutak za testiranje proizvoda koji su kreirani za kovrdžave i coily kosu. To može biti pravi izazov pronaći proizvode koji drže kako je nevin i opušteno kosu hidratizirana za isti duži vremenski period, tako da ne žurite istraživanje.

load...