Zašto bi svi trebali razmisliti da radimo srce Detox | BA.inspinre.com
Osobe

Zašto bi svi trebali razmisliti da radimo srce Detox

Zašto bi svi trebali razmisliti da radimo srce Detox

Vau, Prošlo je oko dvije godine od kad smo zadnji put razgovarali, ha? Toliko je odvijalo od tada. Život je bio pun, u najmanju ruku. Ja sam odrasla toliko duhovno i kao žena. Bog zaista ima ruku na moj život. Okrenuo sam se 30! Neverovatno je kako se zapravo može reći da sa sigurnošću sada - bojao sam tridesete i sad sam ovdje i volim ga. Proveo sam više vremena njegovanje mojih strasti nego što sam ikada u proteklih nekoliko godina. Zahvalan sam na prilici da to uradi.

Osim mom blogu, A Love Perfect i moj tekući projekt The Prayer Project ™, ja sam uveo moju najnoviju poduhvat, srce Detox koji je 14 dana unutra put srca. To je dvije sedmice kurs koji se fokusira na otkrivanju skrivene boli srca koje nas sprečavaju da žive na naš bogom dani potencijal. To je obnova sjednicu koja pomaže ženama prevladati rane njihovih srca, a omogućava Bogu da ozdravi sve što je slomljena.

The Heart Detox "Emocije" Izazov je teško inspirisan svom putu.

To je bio besplatan petodnevni izazov koji nam je omogućio da istraže pet centralne emocije koje kontroliraju našim srcima. Naučili smo kako dobiti slobodu od njih; bilo je zaista poučno! Najveći poneti za mene od ovog izazova je shvatajući da naše emocije su proizvod naših misli života.

load...
Ono što mislimo kontrole kako se osjećamo. Znajući to istina, možemo raditi na pazeći naše misli služiti nama i nas ne uništavaju.

Prije nekoliko godina, izgubio sam oca do raka. U roku od samo nekoliko mjeseci, otišao sam do kraja veze. Ja sam u žalosti zbog gubitka dva ljudi koje sam jako volio - u isto vrijeme. Iako je bol iz oba gubitaka je bio drugačiji, intenzitet boli osetio sam bio isti.

Ono što nisam znao u to vrijeme, bio je da će mi Bog donijeti kroz taj težak period u mom životu sa priču.

Ova priča - moja priča - je srce Detox. Dijeleći ono što je Bog učinio za mene, to je moja nada da pokaže drugima da On može učiniti isto za vas.

S obzirom da je interni osoba, ja imaju tendenciju da prepoznaju ove vrste potreba u sebi rano. Tipično, mogu reći da je nešto isključuje kada moje misli pretvaraju u negativnosti i samo-negodovanje. Kad god moji postupci su manje od ljubavi ili nađem sebe u odnosu, žaleći se, budući da zavidni, ili imaju želju da suza nekog drugog dole, imam neke jasne pokazatelje da nešto nije u redu.

Zadnji put kad sam osjetio neugodno i strah? Juče.

Plakala sam i molila, a onda zaplakala još malo. Napisao sam o tome razgovarao sa sestrom o tome i onda plakala još malo. Život je roller coaster uspona i padova - ja se bojim i sam neugodno često, ali znam da su neželjeni efekti rasta.

Dobio sam toliko divnih poruka od žena koje su prošle kroz srce Detox, The Prayer Project ™ ili pročitali blogu moj da rezonuje sa njima; svaki put me zaista ponižava. Izvan svih prednosti radi ovaj posao, to je ono što me najviše ponižava.

To je najviše zadovoljstvo da zna da je ono što je Bog dao mi je pomogao nekom drugom.

To je svrha svega toga. Jedan od najvećih poseban i nezaboravan iskustvo nedavno je od mlada dama iz Londona. Ona je prati moje putovanje za nekoliko godina i da želi da se poveže sa mnom. Ona je otputovao u Ameriku i kad smo se sreli na kafu. Ona je izrazila koliko joj je moja priča i izazove pomogao. Mislim da ne zna, ali to je tako posebno za mene.

Obavlja posao online ponekad mogu dobiti usamljen. Naravno, ja se dosta e-mailova - međutim, postoji nešto divno o povezivanju sa pristalica licem u lice.

load...

Je "Emocije" izazov će se vratiti vrlo brzo! The Prayer projekta 30 dana pisane molitve izazov će se vratiti 1. Oktobra. Prijavi se ovdje.

U suprotnom, nastavite sa mnom ovdje:

Blog: www.aloveperfect.com | Instagram www.instagram.com/saunyaaa | Twitter: www.twitter.com/saunyaaa | Facebook www.facebook.com/theprayerprojectchallenge

load...