Spotlight blended beauty | BA.inspinre.com
Osobe

Spotlight blended beauty

Spotlight blended beauty

Dijete beli francuski kanadski mama i Crna Gvajanski tata, Stacey Canfield je rođena sa glavom punom čvrsto uvojke.

Kada je bila mlada, Canfield je rutinski okrenula od nekoliko salona, ​​jer niko nije znao šta da radi sa kosom. Bez resursa dostupnih na nju i nema iskustva s ovom tipu kose, Canfield majka ošišani njene kćerke kratko.

Nakon godina texturizers, pletenice i proširenja, ona je odlučila da odrezati sve oštećene kose.

Sada je izazov bio pronaći proizvode koji su radili s njom teksture prirodna kosa - izazovan poduhvat da joj je na kraju dovelo do stvoriti Pomiješan Beauty, linija prirodnih njegu kose proizvoda za kovrdžave i kinky kosu.

Jednom kada je odlučila da krene u poduhvat, ona je istraživala sastojke mjesecima, u potrazi za savršen miks vlage, definicija, kovrča-borbe i meke čekanje. Našla je svoje obrazovanje i iskustvo u hemije i biologije su dobro pogodna za ovu vrstu posla. Njeni omiljeni sastojci su aloe, soje i murumuru maslac.

load...

Linija, koja je preko noći uspjeh, uključuje čišćenje, uređaja, spritzes, losioni, Butters, maske i pudinga. Canfield dizajniran je sa svojom umjereno teksturom kose. Ali nakon dijeljenje proizvoda sa drugima, našla rade i na finiji wavier kosu kao i kinkiest tip 4 tipove kose.

Svi Pomiješano-Beauty proizvodi su izrađeni u malim serijama za svježinu. Oni ne sadrže teške masti, iritira kemikalija, silikone ili alkohol. Oni su gotovo 100 posto prirodno.

Stay tuned za više novih Pomiješan kozmetičkih proizvoda u narednim mjesecima, uključujući svjetlo losion za tanku kosu i čisti maslac - shea maslac omekšane avokada i suncokretovog ulja - '! Butter Me Up' proizvod za tip 4 lokne pod nazivom

Ona planira da lansira liniju za njegu tijela sa istim 'SBlended' miris - kratak za sjajno uklopljena - kao i linije lica. Ona također želi da stvori linija odjeće za kovrdžav.

Canfield proizvodi dostupni su na CurlMart i www.blended-beauty.com

load...