Skriveni Nikki režim za negu kože | BA.inspinre.com
Osobe

Skriveni Nikki režim za negu kože

Skriveni Nikki režim za negu kože

Prekrasna kovrče nisu jedini razlog što smo girlcrush na CurlyNikki. Žena ima besprijekoran kože.

Lucky za nas je podijelila svoje proizvode za njegu kože tajne za nas ostale da probam. Sada, izvinite dok ja nađem kantu ledene vode, da stavim lice.

Nikki režima za njegu

Da Talk Face

Hola Chicas,

Hajde da razgovaramo lice. Posebno, služeći to ish. Moje njegu kože rutinu je bio isti za skoro 4 godine sada. Moje zabušant priroda radi za mene u ovom odeljenju, jer sam otkrio da je kao dodatna oprema, za mene, manje je uvijek više.

Ali, prije nego što nastavimo, u duhu potpunog otkrivanja, imajte na umu da je većinu dana, ja to zaista probuditi kao dis. Shvatio sam iz moje mama. Imam prilično pristojan gena. Nikada nisam imao većih problema akni, ali ja dobiti isti prokleti ogromni, cistične bubuljica u sredini bradi, svaki mjesec. #StruggleBump #HormonesAreFun #AndItLeavesAMark

load...

Ja ću podijeliti moja rutina do olakšati stvari. Nadam se da to pomaže!

'Većina Dani' Rutinska

 1. Nakon perem zube ujutro, ja isperite lice sa ledom hladnom vodom (bez sapuna, #OoohSheRatchet)
 2. Ja posušite prije nanošenja veću količinu Cetaphil Daily ovlaživač
 3. Nanesite Clinique Chubby Stick na usnama (I love 'Richer Raisin', vrlo prirodno)
 4. Zivi moj zivot
 5. Te noći, nakon pranja zubi, opet isperite lice hladnom vodom (bez sapuna, ja nikada ne koristim sapun na moje lice, tako da.)
 6. Ja posušite prije nanošenja Cetaphil je hidratantna krema (naročito ispod i oko oči!)

"Ti se sviđa, zar ne? ' rutina

To su raditi stvari. Kao jednom mjesečno. Ja rijetko nositi šminku!

 1. Nakon perem zube ujutro, ja isperite lice sa ledom hladnom vodom
 2. Ja nanesite malo Cetaphil dnevni ovlaživač
 3. Onda sam primijeniti ili Clinique CC krema (to je kao losion, sa nijansa i daje pokrivenost svjetlost) ILI Smashbox je BB krema (vrlo sličan Clinique, ali manje pokrivenost, a ponekad, malo masnu. Sada sam svira Clinique je bolje. I koristiti 'Deep', naravno;))
 4. Eyeliner + maskara (znaš da ima neke veze ako imam na više od sjajilo za usne. Ja obično koriste Smashbox brand ili Clinique)
 5. Bold usne (volim ovu lipstain)
 6. Da li awesome ish
 7. Te noći, ako ne odmah pogodio krevet (na račun marifetlucima), koristim kružni jastučić za uklanjanje šminke s kokosovim uljem (organske, nerafinirano, hladno presovanog) i toplom vodom. Zaposlio sam metodu ulje čišćenje da očistimo i vlaže. Za one koji nisu upoznati, pogledajte ovaj link i ovaj jedan.
 8. Opet isperite led hladnom vodom i vlaže sa Cetaphil je hidratantna krema.

Tajno oružje: hladna voda

To je to! Veoma jednostavno.

Ja samo da "Ti Fancy, ha?" Reggie jednom mjesečno ili tako. Ja rijetko šminkam i mislim da pomaže mojoj koži jasno kao dobro. Naučio sam rano da je za mene, koristeći sapun, čak i fancy one lica može dovesti do slučajnih breakouts i kosu kožu (moja koža je na suhu stranu, pogoršana moji hroničnim blage do umjerene dehidracije jer me ne likey vode.).

load...

Mislim da sam pročitao negdje odavno da Lucille Ball koristi se držati svoje lice u kantu ledene vode svaki dan. Možda zato sam počeo raditi to! Drži stvari glatka, pore čvrsto i sposobnost da se služe lice, još jedan dan.

Volim Cetaphil jer daje vlagu bez The Shining. Ja koristim teži hidratantnu kremu noću, jer u mojoj glavi, to ću zadržati linije dalje! Takođe nije masna.

Najstrašnija stvar moja rutina? Sam naučio od moje sestre Syl da je u nedavnom intervjuu Pharrell zajedničko da je on također koristi Cetaphil i čisti hladnom vodom! On nije u dobi od, dobro.

Body ovlaživač

Oh, a za ostatak mog tijela, kada nisam bio čegrtaljke (i samo hidratantnim područja koja će biti vidljivi za javnost), koristim Cetaphil je hidratantna krema.

Moram kupiti PDV-a od te stvari. Ja ga koristim na Bug i mužić previše!

Kasnije Gators!

Nik

Za više od Nikki, glava joj blog CurlyNikki.com.

load...