Prednosti kivi za kosu | BA.inspinre.com
Osobe

Prednosti kivi za kosu

Prednosti kivi za kosu

Od kokosovo ulje avokada, kovrčave svijet kosa ima tonu pokušao i pravi prirodnih lijekova za sve one koji DIY pristup, ili bilo vodeći računa da pročitate liste sastojaka (hint, to bi trebalo biti svima). To je kivi na palubi ovaj put, ali imajte na umu: nije sve radi za svaki tip kose! Ponekad moramo proći kroz nekoliko različitih trending sastojaka naći ono što radi za nas, i nema ništa loše u tome. Svaki kovrčava ima različite potrebe! A sada, za one od nas s brigama oko prerane znakove starenja kose, to je red kivi na sjaj, i pomoći vašem kovrče učiniti isto!

Bacite pogled na ono što ovaj Tangy tropske tretman može učiniti za vas!

Sprečavanje Early prosede

Jedna od najvećih prednosti kivi za kosu je da se može pomoći u sprečavanju preranog gubitka kose i prosjed. Kiwi meso sadrži bakar, jedan od elemenata u tragovima našeg tijela potrebno je da pravilno funkcionirati. Dok prosjed je neizbježan, i lijepa, dijela dospjelih kovrče, prosede u ranoj dobi može biti pokazatelj ne dobija dovoljno onih manjih koncentracija metala i minerala u ishrani. Narezati malo kivija u dorucak smoothie i dobiti vrijedan vaše penija '!

load...

Borba za gubitak kose

Ništa potiče rast kao i dobiti sve voće i povrće, zar ne? U pravu. Kiwi možete pomoći sa gubitkom kose i sporog rasta jer je prepun esencijalnih vitamina, kao što su vitamini C i E, kao važne minerala u tragovima kao što su cink, magnezij i fosfor-sve koji rade zajedno u borbi protiv gubitka kose. Kako, pitate se? Sve je unutra. Ove hranjive tvari su poznati da stimulišu cirkulaciju krvi, što je bitno za zdrav vlasišta i rast kose (kao i život uopšte). Mislim da je to način da se masirajte vlasište iznutra! I kao što znamo, zdraviji vaša koža glave, manja je vjerovatnoća da će izgubiti niti ubrzano. U stvari, imaju pravo količinu vitamina C u ishrani posebno može napraviti razliku u velikoj način! Prema Progressive zdravlja, "Kada imate dovoljno vitamina C u vašem sistemu, imat ćete hranjivih tvari morate pomoći proizvode kolagen, koji je neophodan za zdravu kožu, kosti, ligamente, mišiće i krv tkiva." Mi se ne raspravljamo sa tim.

Borba protiv Suvoća

Tako da jedemo kivi. Sjajno! Oni su ukusne. Ali šta ako tražite aktuelnije rješenje? Zgrabite svoj sokovnik, možete to učiniti previše! Jer kivija je kisela (to je vitamin C), da ćete želite zadržati metala dalje od mješavina, tako izbiti plastične sokovnika i drvenim viljuške. I ako se osjećate kao da ste najbolji prijatelji pčela ostatak dana ćete želite biti sigurni bilo DIY tretman sa kivi je jedan ispiranja-out. Samo zato što svi želimo da ih sačuvate ne znači da ne može biti malo zbunjujući nakon svega. Strain (i jedi!) Bilo glomazno bitova sa gazu, lijevka sok u spreju, i koristiti kao vlage povećanje pre-poo!

Ako niste zainteresirani za DIY pristup, još uvijek možete dobiti u akciju. Možete se odlučiti za proizvode za njegu kose koji imaju kivi kao dio njihove formule, kao što su krema od Kiwi i Citrus Ultra šampon prirode, ili pregib Unleashed Sage ORS 'i Kiwi Intense za kosu, da biste ga dodali na svoj pranje i uređaj rutinu. Možete čak dobiti u oblikovanje proizvoda kao što su SoCozy Behave Srednji Hold Peachy-Keen Styling Mousse!

load...

Da li ste spremni da probate ovu fuzzy elektrana u vašem kovrče? Jeste li već? Javite nam u komentarima!

load...