Osvijetljeni reflektor za kosu: Taria curlz | BA.inspinre.com
Osobe

Osvijetljeni reflektor za kosu: Taria curlz

Osvijetljeni reflektor za kosu: Taria curlz

Ali, kada je njena kćerka Tanisha rođen prije 15 godina, sve to promijenilo.

Reece, koji sada ima dva kovrčava kćerke, postao je pregib stručnjak. Profesionalnih stilista je stekao ugled u cijeloj Kanadi za nju stručnost u radu sa svim pregib teksture, uz neke klijente koji putuju iz kao daleko kao Kentucky.

Ranije ove godine, ona je pokrenula svoju Taria Curlz nastavni video za kovrdžave djecu. Ona je upravo predstavio liniju od pet proizvoda posebno za djecu kovrdžave, kinky kosu.

Kao i mnogi frizeri, Reece došao svoje znanje na svoje. Škole ljepota nije na potrebe teksturom kose.

Sjeća se radi u salonu nakon završetka ljepote škole i gledanje u horor kao crnkinja je okrenuo jer je recepcionar rekao salonu nije radilo na kosu kao njena.

Da pomogne sa svojim trening, Reece je otputovao u Toronto da nastave, jer u sebi sadrže kovrdžava kosa u svoje nastavni plan i program. Ona je također radila u multikulturalnom salonu da nauče kako da rade sa svim različitim vrstama kovrdžave i kinky kosu.

load...

Reece kaže 75 posto njene klijentele sada su crne ili Biracial. Iako je većina njenih klijenata su odrasli, kovrčava djeca su poseban interes za njeno.

Reece kaže direktor škole svoje kćeri rekao joj samopouzdanje i samopoštovanje djeteta ima veliki utjecaj na njihov akademski dostignuća.

Reece je puno naučili iz svog kćeri o pravilnom njegu kose. Tanisha ima spiralno kovrče, dok Aria ima kinkier kosu. Oni su bili inspiracija za nju video, koji pruža korake kako da pere, stanje, češalj (bezbolno) i stil sve vrste kovrče. Čak daje smjernice o tome kako da ih na mirno sjediti dok oni dobiti uradili svoju kosu.

Ona je također uzbuđen zbog nedavnog lansiranja njenog njegu kose linije: Banana Cream Dream šampon, Creamy Chocolate Chip regenerator, Juicy Melon Berry Curl Quencher sprej, hidratantna Mango maslac krema za Curlz i Curlz na kontrolnoj Coconut sitnog Smoothie. To će biti dostupan kasnije ovog mjeseca u CurlMart.

load...