Kako izrasti vaše obrijane strane | BA.inspinre.com
Osobe

Kako izrasti vaše obrijane strane

Kako izrasti vaše obrijane strane

Seksi, trendi, super sladak stilovi su uvijek odlični za novu sezonu ili godinu, a iako su skine sa quickness, postajemo opčinila sa stilom i mora imati. Za kovrčava, coily i talasasta djevojke, to je teže stil upravljanja kako raste van. Želim da raste to bez gubitka kul i cijepanje sve to odbija? Evo nekoliko stilova koji će tranziciju jednostavnije.

Lažni to dok ne čine ga

Oblikovati ga ili gel ga. U osnovi, radi samo s onim što imaš. Ako stvarno ne brini se krije to, možete učiniti ga izraženiji dodavanjem boje na obrijao ili drugu stranu kosu daju izvrstan kontrast, kao i donijeti više pažnju na to. Koji zaista briga i ako imate taj odvažan ličnost, kontrast boja je pravo u svoju ulicu.

Tkaju to

Da, dobro ste čuli. Pletu se! Možete dodati ekstenzije za dužinu i obično može izvući sa samo stvaranje srednji dio tako da kosa pada ni na jednoj ili obje strane, ako bude potrebno. Nema potrebe da bi se svijet da vidi šta se dešava ispod ako ih ne žele previše.

load...

Crochet pletenice

Kukičanje pletenice su nešto kao tkanje ga, ali bez neuredna lepila, ili navoj. Samo uplete ostatak kose na leđa i omogućiti pravo dužina za pokrivanje obrijao strani koja raste napolje. Kukičanje kosa je i dalje velika tako zabavite se uz ovu super zaštitnim i zabavan stil.

Zaštitna stajling

Michelle Howard-Smith je sredinom dužine kose, tako da se krije je odličan izbor za nju, ali kad joj je kosa nije u velikim modu kovrdžava kosa deli ovo super slatka stil koji uglavnom samo kamuflira obrijanim strane dok ne poraste.

Frizure i igle

BeautyCutright nam pokazuje dva šarmantan izgled za uzgoj tvoju obrijao strana koja se lako i brzo se uradi. Video je za ljuljanje obrijanim strani, ali smo izvukli dva izgleda da bi bilo sjajno za kamuflira to vrijeme raste iz fazi. Prvi pogled stvara dva-Strand obrta na dužoj strani s kapicu koja je malo nagnuta više na obrijao strani. Drugi stil je zapravo njen treći stil u videu, ali je ljuljanje multi-boji šal oko baze i samo što joj duže strane da pokažu gore. 

Brzo podignuta kosa sa maramom

Emmy Vargas dijeli jedinstven i jednostavan stil s trakom za glavu šal koji želim bih pomislio godina ranije! Kosa joj je u konjski rep sa šiškama koje su malo off-dobra kondicija, ali savršen za obrijao stranu. Ona stavlja joj za glavu šal između dva-Strand twisted šiške da se odmotava za definiciju. Sve što ti treba je ostaviti više za glavu maramom preko obrijane strane da imaju većinu fokus na šiške. To je odličan način da se sakrije da raste-out obrijao strani dok ljulja konjski rep sa šiškama.

3 načina da nosi maramu

LHDC-TV dijeli tri stila s maramama koje će sakrije podrezana ili jedan obrijane strane, ako imate srednje dužine kose i šiške. Uz jedan šal i tri jedinstvene izgled možete kamufliraju obrijan strani bilo sa kosom ili šal. Sve je lako, brzo, i da će izgledati sjajno sa svojim uvojcima ispravio ili lijevo prirodno.

Kako se raste iz vaše obrijana strane? 

load...