Jedan proizvod koji odgovara mojim kovrdžavim potrebama | BA.inspinre.com
Osobe

Jedan proizvod koji odgovara mojim kovrdžavim potrebama

Jedan proizvod koji odgovara mojim kovrdžavim potrebama

Kao kovrčava djevojka, naši ormari su obično pune šamponi, uređaja, i oblikovanje proizvoda. Neki od njih su proizvoda Junkies i ne mogu čekati za sljedeću stavku da bude pušten na slobodu. Iako je moj proizvod narkoman dani su gotovi, još uvijek postoje proizvodi koji držim u mom Sveti gral i ja imati. Međutim, postoji jedan proizvod koji je moj apsolutni favorit i ne mogu pustiti!

Moje kovrče vole vlagu! Moje režim uključuje proizvode i sastojke koji će ostaviti kovrče sa trajnim vlage i definicije. Kada kreirate u trajanju od vlage za moju kovrče, takođe počinje sa početkom dan pranja. Nakon čišćenja, ja koristim SheaMoisture je Manuka Honey & Mafura ulje za intenzivnu hidrataciju kose i moje lokne potpuno uživati.

 Sastojci

Sastojci ostavim kovrče sjajno i skakanje. Manuka med može pomoći u pružanju vlage, održavanje zdrave kože glave zbog antibakterijska svojstva, a također se bori kovrdžanje. Shea maslac može napišite kovrče sa trajnim vlage. Je uređaj također uključuje Mafura ulje, ulje koje mogu omekšati i vlagu kosu. Ovaj uređaj također ima dosta proklizavanja, što mi omogućava da ravnomjerno distribuira proizvod i lako otpetljati moje kovrče. Miris je nevjerojatna i čini moju detangling sjednice ugodnije. Pumpa je također odličan dodatak, jer neću morati stalno pokupiti bocu i stisnuti u toku dana pranja.

load...

 vlaga

Moje proces detangling je jednostavan, ali bez odgovarajućeg uređaja, alata i tehnika može biti dosta vremena. I podijeliti moju kosu u 4 sekcije i stvoriti više 3 sekcije u izvornoj sekcije. Velikodušno, ja primjenjuju uređaj i koristiti širok zupčasti češalj i polako otpetljati od dna do vrha. Kada sam naišao na zaplete i single strand čvorova, polako sam uzmem vremena za rad svoj put kroz njih. Ovo mi omogućava da spriječi dodatni gubitak kose, držim krajevima zdrav, i imam lokne temeljno razvezane za mog stila sjednicu. Postoje trenuci kada se u potpunosti ne operem uređaj van, jer uživam u tome kako hidratizirana moje kovrče osjećati kada koristite ovaj proizvod.

Bocu ovog uređaja može trajati oko mjesec dana. Kada vidim bocu nizak, ja ću pokrenuti Target da je kupite u naprednim. Ova kolekcija ne traje onoliko dugo na lokacijama blizu mene, pa sam pokušati kupiti unaprijed prije mog dan pranja. Ovaj uređaj je pristupačan, dostupan, pruža visoku kvalitetu sastojaka, a moj lokne love it!

Da li imate proizvod koji zadovoljava sve vaše potrebe? Molimo vas da podijelite sa kovrdžave zajednice.

Napomena urednika: ovo nije sponzorira. 

Šta je sledeće?

Vaš Sveti Gral bi trebalo da se ove 4 stvari. Da li tvoj?

load...