Domaća maska za skalp | BA.inspinre.com
Osobe

Domaća maska za skalp

Domaća maska za skalp

Zdrava kosa je proizvod zdravog vlasišta. Ako vaš skalp nadražena, svrbi, ili suho, vaša niti će platiti cijenu. Prema vodećim obnovu kose kirurga, dr Robert Dorin, "Kosa folikula potrebna prirodna ulja iz žlijezda koje ih okružuju da funkcionira. Ako imate suhe, nadražene, ili nezdravo vlasište, kosa vaše folikule proizvodi će vjerojatno biti za kosu i manje upravljati, previše. "

Jednostavan način da se situacija popravi je DIY maska. Iako postoje tona proizvoda na tržištu u cilju tretira pitanja kose i vlasišta, ponekad je samo lakše na sebe isprazne ga kod kuće. Također možete napraviti prilagodbe na svoj recept tako da odgovaraju potrebama vaše specifične vlasišta.

Pa kako onda napraviti svoj vlastiti DIY maska? Pa, to ovisi o tome što rezultira ste u potrazi za postići. A DIY maska ​​može biti veoma jednostavno. Ponekad to može biti čak i samo jedan ključni sastojak! Dok možete dodati ostale sastojke, DIY maska ​​je zapravo bolje jednostavniji je. A vlasište sa pitanjima ne treba mnogo dodao tematskih sastojaka. Potrebno je samo glavni sastojci dole navedenih zaista imati koristi od masku.

load...

Za suho vlasište

Maslinovo ulje pomaže vratiti vlagu u vlasište dok istovremeno otpuštanjem suho pahuljice uzrokovane psorijaza, perut, i suhoća u cjelini. Sa ovim sastojak, nanesite obilno na kosu i masaža vlasišta za 10 minuta, češalj kroz niti ukloniti sve tragove, a zatim operite kosu sa blagim šamponom.

Za svrbi vlasište

Jabukovo sirće je odličan za rješavanje niza bolesti, kao što su svrab. Možete napraviti ovu masku tako što je mješavina koja je 2 dijela vode i 1 dio octa za početak. Ako ne dobijete olakšanje ili rezultate koje želite, a zatim možete pokušati mješavina 1 dio vode na 1 dio octa. Ako su grebanje i slomljena kože vlasišta, nemojte koristiti ovu mješavinu jer bi to moglo dovesti do više neugodnost. Nanesite mješavinu na kožu glave i masaža lagano bez upotrebe noktima. Osim tretiranja svrab, ovaj napitak je odličan za uklanjanje naslage proizvoda. Operite kosu i nanesite umirujući hidratantne kreme za kosu na izbjegli isušivanje vaše vlasi.

Za iziritirano vlasište

Oatmeal nudi prirodna umirujuća svojstva savršena za tretiranje iritaciju kože. Iako je ovo može biti malo komplikovanije da se prijave od druga dva pravna sredstva, može svakako pomoći ublažiti iritaciju i upale vlasište. Mix nekuhani zobene pahuljice pahuljice s vodom kako bi se zadovoljile dosljednost želite. Neki vole mješavinu s manje vode za lakše primijeniti vrstu paste, dok drugi vole više vode. To neće utjecati na način na koji je masku radovi tako pronaći dosljednost da je najlakše da se primjenjuju na kosu. Nanesite na kožu glave i chill za 10-15 minuta. Isperite kosu sa blagim šamponom.

load...