Bumble daje srećnim curlies novim izgledom | BA.inspinre.com
Osobe

Bumble daje srećnim curlies novim izgledom

Bumble daje srećnim curlies novim izgledom

Bumble i Bumble, koji je nedavno ponovo pokrenuo svoju Curl Conscious linije, ponudio članovi NaturallyCurly priliku da osvoje virtualne makeovers od Bumble and Bumble viši potpredsjednik i umjetnički direktor Howard McLarena.

NaturallyCurly članovi poslao na fotografijama, a ranije ovog mjeseca, Bambl odabranih pet dobitnika i McLaren dijele svoje znanje o tome kako da se brinu za svoje kovrče. McLaren opisuje kako se može promijeniti svaki vidi, idealna dužina, kombinacije idealan proizvod, stajling tehnike i preporuke za casual i posebnu priliku za kosu i još mnogo toga. Dobitnici će dobiti i čitav asortiman proizvoda uz kompanije Curl Tote, igle i Paisley češljeva.

Bumble and Bumble želi da ljudi prihvate unstraight. Šezdeset posto svjetskog ima kovrdžavu kosu, a mnogi i dalje žive pod tiraniju ravnanje, ravnim šipkama i blowdryers.

load...

Amy Stoval

Amy Stovall

Ona je prekrasna, dobro dotjerane za kosu. Izgleda da koristite mnogo proizvoda, što je odlično za uvijanje formaciju. Ja bih uzeti kosa koja se ogleda u njenu sliku i pitaj je da ga istresti malo da se oslobodi malo na hrskavosti. Takođe predlažem da koristite naše Bumble and Bumble Curl Conscious Ponovno Mist na slobodne dane za oživljavanje stil joj kosu bez isušivanja ga.

Njen ključ proizvoda treba da bude Bumble and Bumble Curl Conscious Definiranje krema. Ona treba primijeniti duž cijele duljine kose, a zatim se emitirati suho ili koristite difuzor. Kad je suho biti sigurni da istresti kosu.

Joey Hope

Joey Hope

Još jedna glava od velike lokne. Volim njen prirodni stil. Bumble and Bumble Curl Conscious Definiranje krema izgleda kao pravo fit za nju da ohrabri uvijanje formaciju. Ja bih zaziru od nanošenja previše proizvoda u korijenu, jer joj je kosa malo ravno u korijenu.

Lisa Hope

Lisa Hope

Ona rve sa suprotnim problemom njene kćerke. Ona će imati koristi od liberalnog primjene naših Bumble i Bumble Curl Conscious Holding pjena od korena do krajeva. Ona treba primijeniti proizvod Sopping mokru kosu tako da je stil prednosti proizvoda su zaključani na svoje mjesto i kovrdžanja nije dozvoljeno da se razvije. Ja bih je koristiti naše Bumble and Bumble Curl Conscious njegujuća maska ​​kao i njen svake druge dan uređaj i koristite Ponovno Mist na nju ne šampon dana.

Christy Barker

Christy Barker

Ona je još jedan Bumble and Bumble Curl Conscious Definiranje Creme prirodno. Ja bih također koristiti malo Bumble i Bumble Curl Conscious Holding Pjena uz krunu kao njena kosa ima tendenciju da se malo neposlušnu tamo i treba dodatnu kontrolu.

Emily Richmond

Emily Richmond

load...