4 prilagođene koktele za vaše kovrčave probleme sa kosom | BA.inspinre.com
Osobe

4 prilagođene koktele za vaše kovrčave probleme sa kosom

4 prilagođene koktele za vaše kovrčave probleme sa kosom

Odgovor na kovrdžave nevolje kosa vjerojatno neće doći iz jedne magije proizvoda. Srećom, tu je cocktailing, gdje možete igrati koktel majstor za postizanje točne rezultate za svoj kovrdžave potrebe kosu. Odlazak običaj kosu piva ove teksture stručnjaka.

Kovrčavu kosu Koktel

Ovaj koktel je formulirao Dianne Nola, kovrčavu kosu specijalista Nola Studio, San Franciska za oživljavanje uznemireno kovrčave kose.

Ono što je potrebno: DevaCurl Heaven u kosi, Styling krema, Ogledalo kovrčama i DevaCurl Light Ultra ili Arc gel

"Kada se radi sa izuzetno suha, siva ili obojenu kosu, volim koristiti Heaven U dlake kao odsustvo-u, a zatim koktel Styling krema i Mirror Curls dodati da je", kaže Nola. "To ostavlja kosu u izuzetno hidrirana države. Za razliku od većine seruma u industriji, Ogledalo Curls ne sadrži silikone i zaista nema sjaj u fi dotjerano brave. Onda sam dodati jedan od gelova (Light, Ultra, ili Arc) u miks ili primijeniti sljedeći. Ne samo stvarnu težinu koktel presudan u stvaranju dužine, ali različite tehnike za održavanje tih kalemova dole. "

load...

Gasi žeđ Koktel

Ovaj koktel je kreirao Robert Santana, a Matrix umjetnik za hidrataciju dehidrirane kovrče.

Što ćete trebati: Matrix ulje Wonders Indian Amla ulje, Amazonije murumuru i Egipćana Hibiscus ulje

"Odaberite odgovarajuće ulje na osnovu željeni rezultat za svog klijenta", kaže Santana. "Ulja se mogu koristiti na više načina sa di- različitih benefi. Indijski Amla ulje jača oslabljene kose iznutra i izvana, Amazonije murumuru de-volumizira neposlušna kosa za Infi nite glatkoću i kontrole, i egipatski Hibiscis ulja Shields colortreated kosu obnovljena živosti s sjaj. Koristite ulje na svakom koraku za vrhunsko iskustvo njegu, šampon, stanje, liječenje, stil i fi nish, spajajući kao ti. "

Soft & Shiny Cocktail

Ako želite mekane kovrče sa sjajem, probajte ovaj koktel od Sara Smith, stilista na Barbara Forgione Salon u Tampa, FL.

Što ćete trebati: Amika Hranjiva maska, Straight Up kovrča i Curl definirajući krema

Počnite s dvije pumpe od Amika Hranjiva maska ​​od midshaft do kraja, kaže Smith. Zatim nanesite jedan dlan-press nafte. Palm pritiskom je kada pritisnete otvaranje vaše posude za ulje na dlan ruke, objašnjava ona. Mala količina ulja u dlanu je savršen iznos. Zatim, mix zajedno dve pumpe od Straight Up Smooth i dvije pumpe od Curl krema. Rad kroz kosu i poviti.

Drži All Day Koktel

Stacy Hill, vlasnik DyeVerCity frizerski salon, Martinez, GA koristi ovaj koktel za dugotrajnu čekanje.

Što ćete trebati: Urbanbella broj 7 Non Lather sredstvo za čišćenje, otrti Top regenerator, otrti Top lagano učvršćivanje gel i Obia Curl krema

"Ja početi sa Urbanbella ne sapunicu sredstvo za čišćenje", kaže Hills. "Urbanbella nježno čisti moju kosu od svih ostataka izgraditi dajući mi cool senzaciju na moje vlasište. Moje uređaj izbora je otrti Top svakodnevno uređaj. To je ujedno i odsustvo. Kada ispiranje, možete samo isprati 80 posto od ukupnog broja kose. Za styling, koristim Mop Top auto čekanje gel u kombinaciji sa Obia kremom vlage. Ključ je ne više od koristi proizvode, a / pola veličine dolara četvrt ide dug put. Alge ekstrakti u Mop Top i hidratantnu ulja u Obia držim kovrče netaknut do 3-4 dana. "

load...

Ovaj post je napisao Chandler Rollins za teksture!

load...