3 načina glamiraju svoje kravlje | BA.inspinre.com
Osobe

3 načina glamiraju svoje kravlje

3 načina glamiraju svoje kravlje

Prom, vjenčanja, banketa ili čak poseban dan-samo zato što imate kovrdžavu kosu ne znači da ne možete dodati glamurozan raketu na svoj izgled. Držite kovrče tražim cool i funky s nekoliko jednostavnih dotakne. Vaš kovrče ne moraju da izgledaju isto svaki put kad izađeš; ti si izuzetan i vaša kosa može biti sa ova tri jednostavna kod kuće savjeta kako začiniti svoj izgled

Oyin je sjaj i definiciju će dodati lijep sjaj na lokne.

Dodaj prekrasan sjaj gleda na svoj lokne

Jednostavno ne vole sjajna, svilenkasta izgled mokre lokne? Pa, sada ne treba da bi držati glavu pod tim sudopere na poslu kako bi taj pogled. Dodavanjem serum za svoju dnevnu kose rutinu od korijena do vrha, dajete kovrče prekrasan sjaj bez težine ili sliminess drugih težih proizvoda. Budite sigurni da biste dodali više definicija sa svojim lokne prstom uvijanje vaše kovrče. Odgovara ovaj stil sa jakim crveni ruž ili snažan eyeliner na samo vrhu poklopca (dodavanjem prirodnog izgleda trepavice dati svoje oči dodatni poticaj) da bi vaše lice dodatni pop. Ovaj pogled drži ne samo svoju kosu tražim posebno prirodno lijepa, ali dodaje vlagu i sjaj koji kovrdžave kose životno potrebna.

load...

Nakititi kupljene u radnji za glavu.

DIY funky traka za glavu

Želite li dodati jedinstven dodir na svoj izgled? Začiniti svoj traku za glavu kao DIY projekt! Uzmi svoje osnovne običan dva prsta širine traka za glavu i začinimo vrućim-lijepljenjem zrnasto dragulja ili beaded ukrasima obično nalaze u tkaninu trgovinama ili čak i svoj omiljeni tipke / jedinstvene komade uz bend. Ovo je odličan način da izrazi svoju ličnost kroz svoj dizajn i jeftina (moguće besplatno!) Način da dodate jedinstven dodir na svoj izgled koji je ne samo jedan od vrste, ali onaj koji niko ne može kupiti! Ne u Trake? Swing od tkanina dućan i kupiti dovoljno svoj omiljeni štampe da se pretvori u slatku kosu folijom i stil po želji. Ovo je odličan način da se izgledati lijepo dok u tranziciji, ako niste uradili veliki odrezak još.

Mohawk bez škare

Želim hladnoću imaju Mohawk ali jednostavno još nemaju hrabrosti da smanjite Locs? Varati s Bobby igle! Uzmite sve dlake duž strane vaše kose i zakačite ih glatko duž strane glave. Budite sigurni da opere dole sve kovrča i lepršavost glatko prije nego što ga zakačite 100% da bi ljepotu kontrastne teksture. Nanesite mousse duž strane da zadrži kosu pod kontrolom. Za sofisticirane i elegantne verzija ovog izgled opt na pin vratiti samo na jednu stranu, i dodati cvijet ili dragulj beretku. Ovaj izgled je radi za i danju i noću izgled.

load...