Znate da je vrijeme da se razbije proizvod kada | BA.inspinre.com
Modu

Znate da je vrijeme da se razbije proizvod kada

Znate da je vrijeme da se razbije proizvod kada

Razbijanje je tako teško učiniti - posebno kada je visok, sladak, dobro građen bocu kremasta raščešljavanje mlijeka. Znam, to tako dobro radili kad ste imali svoje TWA, jer na kraju krajeva, to je bila tvoja prva ljubav tokom velike tranzicije. Vi se zapitajte, gdje smo pogriješili?

Foto ljubaznošću izusek - Getty Images

"Nekad si me voliš..."

Kada ste prvi put učinio veliki odrezak, vaše kovrče su možda milimetra dužine. Med u tom trenutku, gotovo ništa raditi na svoju kosu. Budimo iskreni: dok svoj skalp nije svrbi i vaša kosa nije izgledalo suho, vi ste bili u prirodnom raju. Onda vaša kosa počela rasti, pa je sada proizvod nisi mogao živjeti bez pretvorio u proizvod koji vam nikada želio da vidim. Stvari je postao malo složeniji i počeli istraživati ​​Naravno Curly.com saznati vaš tip teksture, kao što su popuniti online dating profil.

load...

Trebam provjeriti da ili ne?

Da li treba da preskoči ovo pitanje i idite na sljedeći?

Konačno ste došli do kraja upitnika i mislim da imate sve smislio. Da ste na putu za pronalaženje prave proizvode za vas. Čekati drugi put blok, niko mi je rekao da mi je kosa su različite emocije. Ja sam tip 3b u kruni, 2b u prednjem, i potiljak području treba da bude na nerešenih misterija! Smiri postoji svjetlo na kraju pregib romantiku.

Na lijevoj strani, na lijevu stranu.

Ako vaš proizvod ne biste poboljšali pregib obrazac, dati vam više od 24 do 48 sata Curl Definition (bez obzira da li je to skup ili tuš-and-go), ili vlaže i hidrira kosu onda možda ćete morati dati ga. Postoji toliko mnogo proizvoda na tržištu koji pretragu za gospodina ili gospođe desno ponekad može osjetiti neodoljiv. Moj savjet je provjeriti sastojke i studira vaš tip kose. Sada to ne znači da nećete naći ono što volite da je označen tip 3 iako ste tip 4 pregib obrazac. Imajte na umu da vam se možda dopasti vaše kovrče biti strog, a narednih kovrčava djevojka voli lijepo mekan pliš uvijanje.  

Ako vaš proizvod ne biste poboljšali pregib obrazac, dati vam više od 24 do 48 sata Curl Definition (bez obzira da li je to skup ili tuš-and-go), ili vlaže i hidrira kosu onda možda ćete morati dati ga.

Moja beskrajna ljubav

Nemojte skočiti metlu tako brzo. Ne zaboravite da je vaš uvojci reagiraju na vremenske i klimatske promjene. O da, kao i činjenicu da niste razjasniti kosu godinama ne radi ništa za svoj novootkriveni kovrdžave puding u smislu da vaš kovrče opruga gore. Nakon što ste pročitali gore na pregib vrsti i otkrili su neke jake kandidate kovrčava proizvoda, sada je vrijeme da se potpiše sporazum o dugoročni zakup.

Detoksikaciji i ili razjasni kosu barem jednom svakih 4 do 6 tjedana. Bentonit glina, jabučni ocat, a grčki jogurt su svi prekrasnih prirodnih prečišćivači. Tu je i Original Moxie Get Fresh, a površina za njegu kose Purify. To će dati svoj proizvod sposobnost da obavlja u svom najboljem izdanju.

Pronađite follow-up šampon. Većina kovrčava djevojke trebaju vlage. Jedna od mojih omiljenih šampona je površina Curls. Ako ste u ne-sapunicu šamponi, pokušajte Original Moxie Get Clean, koji radi odličan posao, a to nije teško na kosu.

load...

Stanje nakon svakog šampon. Postaju u skladu sa kosom pri odabiru uređaj. I imaju tendenciju da se nekoliko površina sampon za kosu sa Surface Curls šampon često. Međutim, postoje i trenuci kada je potrebno teža uređaj poput Urbanbella hidratantni regenerator.

Ostavite-ins zapečati dogovor za mene. Tekućine i kreme - koktel nekoliko i eksperiment. Samo se pobrini da sastojci su u pravu za kosu.

Biti vrlo oprezni pri odabiru stajling proizvoda. Ako je djevojka na YouTube nema svoj tip kose molim te, nemoj da je proizvod ona koristi će vam dati rezultate koje tražite. Pročitajte istraživanja i, da, obratite se profesionalnom prvi.

Hvala vam što ste mi dozvolili da budem dio ovog novo poglavlje u svom životu.

Reci to bezvrijedan proizvod "Hit the road Jack, a ne da se vratim nema više, nema više, nema više!"

Da li ste ikada razbijena sa proizvodom?

Pročitajte Da li oprao kovrčavu kosu? Stilista Objašnjava

Stacy je vlasnik Augusta, GA-based kovrdžava kosa salon, DyeVerCity. Pratite je na Instagram @DyeVerCity.

Za više korisne članke poput ovog, prijavite se na naš newsletter!

load...